Τα 40 τραγούδια με τα περισσότερα streams του 2015!

(ΛΙΣΤΑ – ΑΚΟΥΣΕ) Το OfficialCharts.com ανακοίνωσε τα 40 τραγούδια με τα περισσότερα streams – μέχρι στιγμής – για το 2015!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/04/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Mark Ronson, Hozier, Ed Sheeran, Elle Goulding, Weeknd και Sam Smith στις πρώτες θέσεις!

Στην κορυφή βρίσκεται το «Uptown Funk» του Mark Ronson (FT Bruno Mars) καταγράφοντας 26,9 εκατ. streams στο πρώτο τρίμηνο του 2015, έχοντας μείνει 7 εβδομάδες στο Νο. 1 των charts και με συνολικά streams από την ημέρα κυκλοφορίας του (πέρσι το Δεκέμβριο) στα 33,2 εκατ.!

«Uptown Funk» - Mark Ronson FT Bruno Mars:


Στη δεύτερη θέση το «Take Me To Church» του Hozier, το οποίο παρόλο που θεωρείται ότι κατέχει την τρίτη θέση στα καλύτερα τραγούδια του 2015, αποδείχτηκε να είναι «βραδείας καύσης» καθώς χρειάστηκε 6 μήνες για να φτάσει στη 2η θέση.  Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015 κατέγραψε 21,5 εκατ. streams.

«Take Me To Church» - Hozier:


Παρόλο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα Official Singles Chart πέρσι τον Μάϊο, το τραγούδι «Thinking Out Loud» του Ed Sheeran καταφέρνει να παραμείνει δημοφιλές στα streams και το 2015.   Η αγαπημένη αυτή μπαλάντα για το πρώτο τρίμηνο του 2015 κατέκτησε την 3η θέση σημειώνοντας 18,4 εκατ. streams.

«Thinking Out Loud» - Ed Sheeran:


Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε μέσα στο 2015, το τραγούδι της Ellie Goulding «Love Me Like You Do» από την ταινία «Fifty Shades Of Grey» βρίσκεται στην 4η θέση με συνολικά 16,1 εκατ. streams για το πρώτο τρίμηνο του 2015, ενώ στην αμέσως επόμενη θέση βρίσκεται το «Earned It» από την ίδια ταινία με 12,2 εκατ. streams.

«Love Me Like You Do» - Ellie Goulding:

«Earned It» - The Weeknd:


Άλλη μία αξιοσημείωτη είσοδος στην πρώτη δεκάδα είναι και το τραγούδι «Elastic Heart» της Sia, κατέχοντας αυτή τη στιγμή την 8η θέση στα περισσότερα streams του πρώτου τριμήνου του 2015 με 11,8 εκατ. streams.

«Elastic Heart» - Sia:


Ας δούμε όλη τη λίστα με τα 40 τραγούδια που είχαν τα περισσότερα streams μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015:
Official Singles Chart 2
Πηγή:  OfficialCharts.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!