Στο σφυρί μέρος της ακίνητης περιουσίας του Λούτσιο Ντάλλα

Σε πλειστηριασμό πρόκειται να βγει από την πρώτη Σεπτεμβρίου μέρος της ακίνητης περιουσίας του Ιταλού τραγουδιστή Λούτσιο Ντάλλα, ο οποίος πέθανε την 1η Μαρτίου του 2011, σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/08/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ακίνητη αυτή περιουσία συμπεριλαμβάνονται δυο διαμερίσματα στο κέντρο της Μπολόνια, όπου ζούσε ο διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης, η έπαυλη που διέθετε στη Σικελία και η θαλαμηγός του Brilla e Billy, μήκους είκοσι τριών μέτρων, η οποία έχει αγκυροβοληθεί στο Ρίμινι, θέρετρο της Αδριατικής θάλασσας.

Σε γραπτό τους ανακοινωθέν, οι συγγενείς και κληρονόμοι του διεθνούς φήμης τραγουδιστή εξηγούν ότι «τα χρήματα που θα εξασφαλισθούν πρόκειται να χρησιμεύσουν για τη δημιουργία του οίκου-μουσείου αφιερωμένου στον Λούτσιο Ντάλλα».

Παράλληλα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να αρχίσει να λειτουργεί ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του.

Τα ιταλικά μεσιτικά γραφεία στα οποία ανατέθηκε η πώληση της συγκεκριμένης ακίνητης περιουσίας είναι το Gabetti Bologna και το Rosa Property Consulting.

Όπως αναφέρει ο Τύπος, ο Ντάλλα συνήθιζε να παράγει το κρασί του από τον αμπελώνα του, στη βίλα της Σικελίας, η οποία τώρα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα περιουσιακών στοιχείων προς πώληση.

Οι διάφορες προσφορές θα μπορούν να κατατεθούν από την πρώτη Σεπτεμβρίου, ενώ η τελική επιλογή θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!