Πέθανε ο Μπαρτ Ρέινολντς

Ο γόης του Χόλιγουντ ήταν 82 ετών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/09/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Μπαρτ Ρέινολντς, ο ταλαντούχος σταρ των ταινιών «Όταν ξέσπασε η βία», «Πρωτάθλημα για βαρυποινίτες» και «Smokey and the Bandit».

Ο Ρέινολντις, που είχε προταθεί Όσκαρ για τον ρόλο του ως Τζακ Χόρνερ, στην ταινία του Τόμας Άντερσον «Boogie Nights», πέθανε την Πέμπτη νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Φλόριντα.

Ο μάνατζέρ του, ο Erik Kritzer επιβεβαίωσε την είδηση. Ο σταρ είχε υποβληθεί σε πενταπλό bypass τον Φεβρουάριο του 2010, αλλά δούλευε μέχρι πρόσφατα στην ταινία του Quentin Tarantinoγια τον Charles Manson.

Στο αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας και οι ταινίες του ήταν μεταξύ των κορυφαίων σε εισιτήρια στο αμερικανικό box office. Απέρριψε το ρόλο του Τζέιμς Μποντ και του Han Solo αλλά από τα μέσα της δεκαετίας του '80, η καριέρα του πήρε την κατιούσα. Επέστρεψε δυναμικά το 1997, όταν ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Ξέφρενες νύχτες". Είχε επίσης τιμηθεί με βραβείο Έμι για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά Evening Shade (1990-94).

Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει ένα παιδί με την δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Λόνι Άντερσον.

Τελευταία, εκτός από τα προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε και οικονομικά προβλήματα που τον είχαν υποχρεώσει να βγάλει στο σφυρί αναμνηστικά αντικείμενα από τις ταινίες του καθώς και τη Χρυσή Σφαίρα που είχε κερδίσει για το ρόλο του στο Boogie Nights.

To 1972 ήταν ο πρώτος άνδρας που είχε φωτογραφηθεί γυμνός για το εξώφυλλο του περιοδικού Cosmopolitan.

59944325 br cosmo624 e1458746222827
reynolds4

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!