Oprah Winfrey & Rihanna φωτογραφίζονται με κοσμήματα Ελληνικού Οίκου

Οι ξένοι καλλιτέχνες & δημόσια πρόσωπα δεν λένε όχι σε ρούχα & κοσμήματα Ελλήνων σχεδιαστών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πολλές είναι οι φορές που ξένες διασημότητες επιλέγουν ρούχα ή κοσμήματα ελληνικών Οίκων για τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Τελευταία, η Oprah Winfrey & η Rihanna επέλεξαν κοσμήματα του Οίκου Ηλία Λαλαούνη.

Η Oprah Winfrey φορά συγκεκριμένα το δαχτυλίδι «Boule» από τη συλλογή Nubia και φωτογραφίζεται για το τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού της «O, The Oprah Magazine».
oprahlalaounis
Η Rihanna με τη σειρά της επέλεξε ένα περιδέραιο του Οίκου με το οποίο εμφανίστηκε στο πάρτι μετά την απονομή των Grammy, στη Νέα Υόρκη.

Glowing Rihanna wearing #LALAoUNIS while leaving a Grammys afterparty in New York City last night! Thank you @melzy917 @badgalriri #Rihanna #Grammys #Grammys2018 #Nyc #aboutlastnight #badgalriri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ilias LALAoUNIS (@iliaslalaounis) στις


Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως διαβάζουμε στη Wikipedia, ο Ηλίας Λαλαούνης υπήρξε διακεκριμένος χρυσοχόος, κοσμηματοποιός και σχεδιαστής κοσμήματος. Γεννήθηκε στην Αγία Αικατερίνη της Πλάκας, μεγάλωσε και έζησε στην Πλάκα, στο κτήριο όπου στεγάζεται σήμερα το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη. Ο Ηλίας Λαλαούνης είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης κοσμήματος που βραβεύτηκε από την Γαλλική Ακαδημία Καλών Τεχνών.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!