Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους με εκπλήξεις

(ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO) Οι Rolling Stones έπαιξαν live στο Αμβούργο κομμάτια που είχαν να παρουσιάσουν χρόνια σε συναυλίες τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Οι Rolling Stones ξεκίνησαν το Σάββατο απ’ το Αμβούργο τη νέα ευρωπαϊκή περιοδεία τους No filter tour. Oι βετεράνοι της ροκ θα βρεθούν μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Δανία, Σουδία Γαλλία.

Στο Stadtpark του Αμβούργου οι Rolling Stones κατάφεραν να κλέψουν, για μια ακόμη φορά στην πολύχρονη διαδρομή τους, τις εντυπώσεις. Μάλιστα έπαιξαν και 3 τραγούδια που είχαν να παρουσιάσουν live εδώ και χρόνια.

Το Play with the fire περίμενε καρτερικά από το 1990 να παιχτεί ζωντανά επί σκηνής. Μιλάμε για ένα κομμάτι που προωτοηχογραφήθηκε το 1965. Στο καπάκι και το Dancing With Mr. D που είχε να παρουσιαστεί από το 1973, τη χρονιά δηλαδή που ηχογραφήθηκε…

Η αναδρομή στις ρίζες ολοκληρώθηκε με το κλασικό Under my thumb του 1966 που είχε μείνει εκτός των live τους από το 2006… Παράλογο για άλλες μπάντες λογικό όμως για τους Rolling Stones με τον ατέλειωτο κατάλογο επιτυχιών…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!