Οι πιο καλοπληρωμένοι αστέρες σε όλο τον κόσμο!

H φετινή λίστα του Forbes με τους 100 πιο καλοπληρωμένους αστέρες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/07/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η περίφημη και αδιαμφισβήτητη λίστα του περιοδικού Forbes είναι και φέτος στον αέρα. Για τον υπολογισμό των τελικών ποσών προσμετρήθηκαν στοιχεία που συλλέχθηκαν από τις πηγές Nielsen, Pollstar, Box Office Mojo, Songkick και IMDB και όχι μόνο.

Δεν αφαιρέθηκαν όμως τα έξοδα για ατζέντηδες, δικηγόρους, βοηθού και άλλα παρεμφερή, τα οποία είναι σημαντικά, αφού κάθε σύγχρονος αστέρας έχει και τον στρατό του…

Στο Νο 1 της λίστας, η πανταχού παρούσα Taylor Swift, με απολαβές που φτάνουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια.

Οι συνάδελφοί της One Direction βρίσκονται στην δεύτερη θέση, αλλά πολύ πιο κάτω στα «χαρτιά» με 110 εκατομμύρια δολάρια.

Στην τρίτη θέση συναντάμε τον συγγραφέα James Patterson (95 εκ.δολάρια).

Tην τέταρτη θέση μοιράζονται ον πολυπράγμων opinion maker & producer Dr. Phill McGraw και ο μπαλαδόρος -και πρωταθλητής Ευρώπης πλέον- Cristiano Ronaldo (88 εκ.δολάρια). Σε απόσταση αναπνοής, έκτος στη λίστα ο κωμικός Kevin Hart (87.5 εκ.δολάρια).

Στην έβδομη θέση ο Howard Stern του ιδιαίτερου Radio Host (85 εκ.δολάρια) και στην όγδοη ένας ακόμη παικταράς ο Lionel Mesi (81.5 εκ.δολάρια).

Η Adele με (80.5 εκ.δολάρια) κατέχει την ένατη θέση και τη δεκάδα κλείνει ο Rush Limbaugh πάλι από το Radio Host, βλέπετε τα talk show μετράνε αλλιώς στο εξωτερικό.

Στα αξιοσημείωτα οι βετεράνοι του hard rock, AC/DC στην 17η θέση της κατάταξης που τσίμπησαν τον προηγούμενο χρόνο 67,5 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορείτε να δείτε και τους 100 πιο καλοπληρωμένους αστέρες ΕΔΩ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!