Οι Dire Straits επιστρέφουν

(Κατά κάποιο τρόπο)
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Παλιά μέλη της μπάντας, χωρίς όμως τον Μαρκ Νόπφλερ, ετοιμάζουν τουρνέ στα τέλη του Σεπτεμβρίου την «DSL Dire Straits Legacy»!

Σήμανε προσκλητήριο, και μαζεύτηκαν πάλι: στα πλήκτρα, ο Άλαν Κλαρκ. Ο σαξοφωνίστας Μελ Κόλινς και ο κιθαρίστας Φιλ Πάλμερ. Κρουστά, ο Ντάνι Κάμινγκς. Μαζί τους, ο ντράμερ των Heartbreakers Στιβ Φερόνι και ο μπασίστας των Buggles Τρέβορ Χορν. Στα φωνητικά, θα συνδράμει ο Μάρκο Καβίλια. Παρών κι ο κιμπορντίστας Πριμιάνο ΝτιΜπιάζε.

«Το πρότεκτ "DSL Dire Straits Legacy" γεννήθηκε από την αγάπη και το σεβασμό που έχουμε στη μουσική των Dire Straits, κι από την επιθυμία μας να φέρουμε τη μουσική στους φανατικούς θαυμαστές που έχουν στερηθεί, εδώ και πάρα πολύ καιρό, να την ακούν να παίζεται ζωντανά απ' τους μουσικούς που την έκαναν» δήλωσαν οι Κλαρκ και Κόλινς.

«Τώρα, μετά από πολλές απαιτήσεις, ερχόμαστε στις ΗΠΑ! Μαζί με όλα τα χιτς των Dire Straits, θα παίξουμε κι ένα δυο τραγούδια από το καινούργιο μας άλμπουμ, το "3 Chord Trick", και κάνα δυο σκοπούς στους οποίους έχουμε ανακατευτεί. See you there!» είπαν.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!