Οι Deep Purple στα κατεχόμενα… που τα «μπερδεύουν» με την Κύπρο!

Το γνωστό ροκ συγκρότημα Deep Purple θα εμφανιστεί στα κατεχόμενα στις 24 Μαΐου σε μια συναυλία στο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/03/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

«πανεπιστήμιο» Εγγύς Ανατολή. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα "Κίπρις ποστασί", για τη συναυλία αναμένονται 100.000 οπαδοί και φίλοι του συγκροτήματος από την Τουρκία, ενώ το εν λόγω «πανεπιστήμιο» έχει διευθετήσει χώρο στις εγκαταστάσεις του για να μπορούν να παρακολουθήσουν το μουσικό θέμα διπλάσιοι σε αριθμό επισκέπτες. Περισσότερες πληροφορίες δεν δίδονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα τους οι «δεινόσαυροι» Deep Purple αναγράφουν ότι η συναυλία είναι προγραμματισμένη να γίνει στη Λευκωσία (www.deeppurple.com) και στο Στάδιο Ελευθερία που βρίσκεται στην ελεύθερη Κύπρο, ενώ πατώντας το ενεργό link διαπιστώνει κανείς πως παραπέμπει στο «πανεπιστήμιο» Εγγύς Ανατολής, της κατεχόμενης Λευκωσίας (http://www.neu.edu.tr/en). Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το συγκρότημα να μη γνωρίζει για την πολιτική κατάσταση στην Κύπρο, όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις.

Στο παρελθόν, γνωστοί καλλιτέχνες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Ριάνα και ο Τζάστιν Τιμπερλεϊκ, ακύρωσαν τις συναυλίες τους στα κατεχόμενα όταν έμαθαν για την πολιτική κατάσταση στην Κύπρο. Μάλιστα, ο πασίγνωστος Ενρίκε Ινγκλέσιας, άσκησε αγωγή κατά των κατεχομένων ύψους 10 εκ. ευρώ για εξαπάτηση του ιδίου σε σχέση με συναυλία που θα έδινε στην Κερύνεια.

Ήδη έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις από τον κόσμο, αλλά και Κύπριους καλλιτέχνες, όπως η Ευρυδίκη, που ζητούν τη ματαίωση της συναυλίας αυτής.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!