«Ο Τζάκσον μου έκανε στοματικό και μετά μου έδειξε πώς να κάνω σ' αυτόν»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο βασιλιά της ποπ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου στο HBO. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη των δύο θυμάτων - πρωταγωνιστών Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Εν τω μεταξύ οι δύο άντρες μιλούν δημόσια για όσα συνέβησαν στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, τη διάσημη Neverland, όταν ήταν ήταν 7 και 10 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες υποστηρίζουν ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον τραγουδιστή επί πολλά χρόνια, μέχρι να φτάσουν στην εφηβεία.

Μιλώντας στο «CBS This Morning», ο 36χρονος σήμερα χορογράφος Ρόμπσον περιέγραψε πώς ένιωσε όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το ράντσο του ειδώλου του στη Σάντα Μπάρμπαρα, όταν ήταν μικρός.

«Ήταν το πιο μαγικό πράγμα που είχα δει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο τραγουδιστής τού πρότεινε αμέσως να τον φιλοξενήσει, αρχικά με την οικογένειά του και έπειτα μόνο του.  Ήδη από την πρώτη ή τη δεύτερη νύχτα που μείναμε μόνοι εγώ και ο Μάικλ Τζάκσον στη Neverland, τα βράδια άρχισαν να αλλάζουν. Όλα ξεκίνησαν, αν θυμάμαι καλά, με τον Μάικλ να απλώνει τα χέρια του και να αγγίζει τα πόδια και τον καβάλο μου πάνω από το παντελόνι. Μετά μου έκανε στοματικό σεξ και μου έδειξε σιγά σιγά πώς να κάνω το ίδιο σε εκείνον…».

Ο Μάικλ Τζάκσον έλεγε στον Ρόμπσον ότι «ο Θεός τούς είχε φέρει κοντά» και ότι όλα όσα έκαναν στο κρεβάτι ήταν απλώς «μια έκφραση της αγάπης που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον».

Ανάλογες οι δηλώσεις και του Τζέιμς Σέιφτσακ. Ο Σέιφτσακ, που είχε γνωρίζει τον Τζάκσον στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού της Pepsi, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής «του έδειξε πώς να αυνανίζεται». «Όλα ξεκίνησαν με ένα γαλλικό φιλί και σιγά σιγά φτάσαμε στο στοματικό σεξ», είπε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!