Ο Quincy Jones συνεχίζει τις τρελές αποκαλύψεις

Μετά τους Beatles, ο θρυλικός παραγωγός μιλά για τον Richard Pryor, τον Donald Trump, την Ivana και τον JFK!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Quincy Jones ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο γνωρίζει ποιος σκότωσε τον John F Kennedy, αλλά και ότι κάποτε είχε βγει ραντεβού με την Ivanka Trump, ενώ μεταξύ άλλων «στολίζει» τον Donald Trump και «ξεμπροστιάζει» τον Richard Pryor.

Ο θρυλικός παραγωγός δίσκων Quincy Jones, γνωστός για τη συνεργασία του με τον Michael Jackson, έδωσε πρόσφατα μια εκρηκτική συνέντευξη στο Vulture, όπου ονόμασε τους Beatles «τους χειρότερους μουσικούς στον κόσμο» και πρόσθεσε ότι οι U2 δεν γράφουν καλά τραγούδια πια.

Υποστήριξε επίσης ότι ο Richard Pryor είχε κάποτε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον Marlon Brando, κάτι που η χήρα του Pryor φάνηκε να γνώριζε και μάλιστα δήλωσε ότι ο Richard Pryor ήταν ανοιχτός στην αμφιφυλοφιλία και κατέγραφε τις σεξουαλικές του δραστηριότητες σε ημερολόγια, τα οποία η ίδια ελπίζει να δημοσιεύσει αργότερα φέτος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Quincy Jones ρωτήθηκε «τι είναι αυτό που επιθυμείτε να μην γνωρίζατε», στο οποίο και απάντησε: «Ποιος σκότωσε τον Kennedy»!

Ερωτηθείς για τον σημερινό Πρόεδρο Donald Trump, ο Quincy Jones δήλωσε: «Είναι ο Trump και αμόρφωτοι ερασιτέχνες. Ο Trump τους λέει ακριβώς αυτό που θέλουν να ακούσουν. Κάποτε έκανα παρέα μαζί του. Είναι ένας τρελός. Περιορισμένος διανοητικά - μεγαλομανής, ναρκισσιστής. Δεν τον αντέχω».

«Έβγαινα με την Ιβάνκα, ξέρετε», πρόσθεσε. «Πριν από δώδεκα χρόνια. Ο Tommy Hilfiger, που συνεργαζόταν με την κόρη μου Kidada, μου είπε «Η Ιβάνκα θέλει να βγει για δείπνο μαζί σου». Είπα «κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ όμορφη». Είχε τα πιο όμορφα πόδια που είχα δει στη ζωή μου. Λάθος πατέρα, όμως».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!