O James Kottak των Scorpions στη φυλακή για προσβολή του Ισλάμ!

Ο ντράμερ των Scorpions, James Kottak, θα περάσει ένα μήνα στη φυλακή του Ντουμπάι καθώς έχοντας πιεί αρκετά ποτήρια κρασί…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/05/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
στη διάρκεια της πτήσης από Μόσχα προς Ντουμπάι, έκανε λάθος και μπήκε στην αίθουσα διαμετακόμισης και άρχισε να βρίζει και να μιλάει για «αμόρφωτους μουσουλμάνους», πριν σηκώσει και το μεσαίο δάχτυλο στους επιβάτες, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Επιπλέον η αστυνομία δήλωσε ότι κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα οπίσθιά του.

Ένας υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών δήλωσε επίσης ότι όταν ο Kottak είδε τους Πακιστανούς και Αφγανούς επιβάτες κάλυψε τη μύτη του και είπε ότι δε πρόκειται να ταξιδέψει μαζί τους.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έβρισε ούτε θυμάται να ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο. Αρνήθηκε ακόμα ότι κατέβασε το παντελόνι του αλλά δήλωσε ότι απλά σήκωσε τη μπλούζα του για να δείξει το τατουάζ του: «Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο σε Μουσουλμάνο είτε ήμουν πιωμένος είτε όχι. Παραδέχομαι ότι ήπια αλκοόλ αλλά αρνούμαι τις άλλες κατηγορίες, δε τις έκανα». 

Εκτός από τη φυλάκιση για προσβολή του Ισλάμ θα πληρώσει και $545 για την κατανάλωση αλκοόλ.

Πηγή: rockoverdose.gr 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!