Ο Eric Clapton χάνει την ακοή του!

(VIDEO) Ξέραμε πως ο Clapton έπασχε από περιφερική νευροπάθεια που τον δυσκόλευε στο πάιξιμο της κιθάρας, τώρα μαθαίνουμε πως αρχίζει να κουφαίνεται...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/01/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016, έγινε γνωστό ότι ο Eric Clapton πάσχει από περιφερική νευροπάθεια.


Μια οδυνηρή νευρική κατάσταση που περιορίζει την ικανότητά του να παίζει κιθάρα. Τώρα, μόλις ενάμιση χρόνο αργότερα, ο Clapton αποκάλυψε σε νέα συνέντευξη του στο BBC Radio 2 ότι αγωνίζεται επίσης με εμβοές και αρχίζει να κουφαίνεται...

Ο Clapton έδωσε τη συνέντευξη για να προωθήσει το νέο ντοκιμαντέρ της Showtime για τη ζωή του που ονομάζεται «Eric Clapton: Life in 12 Bars», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου.

Το ντοκιμαντέρ καλύπτει τη ζωή του «αργοχέρη» από νεαρή ηλικία, την ανάπτυξή του σε ένα θρύλο της blues κιθάρας, την μάχη με τον αλκοολισμό, τον εθισμό στα ναρκωτικά και την απώλεια του γιου του το 1991. Ο Eric Clapton διηγείται την ιστορία του εν μέσω συνεντεύξεων με συναδέλφους μουσικούς και φίλους όπως ο Jimi Hendrix, ο BB King και ο George Harrison.

Ο Clapton, ο οποίος είναι τώρα στα 72 του χρόνια, έχει πει πολλές φορές πριν ότι αισθάνεται τυχερός ότι είναι ζωντανός (λαμβάνοντας υπόψη τους προηγούμενους αγώνες του) και επανέλαβε το συναίσθημα του αυτό στο BBC. "Είναι εκπληκτικό, για τον εαυτό μου, ότι είμαι ακόμα εδώ". 

Και ενώ μπορεί να μην μπορεί να αντέξει τις φυσικές απαιτήσεις των αγώνων μιας περιοδείας, δεν είναι εντελώς έτοιμος να σταματήσει να παίζει και ανακοινώνει ότι έχει ήδη κλείσει μια μεγάλη συναυλία για αυτό το καλοκαίρι στις 8 Ιουλίου, στο Hyde Park, στο Λονδίνο.
claptonneeric.jpg
Eric Clapton: Life in 12 Bars (2017) | Official Trailer | SHOWTIME Documentary

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!