Ο Έλτον Τζον 48 χρόνια μετά λέει αντίο στις περιοδείες

(VIDEO) Ο Ελτον Τζον, μόλις ολοκληρώσει την τελευταία παγκόσμια περιοδεία του, βάζει τέλος στις μεγάλες μουσικές βόλτες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mirror ο Έλτον Τζον σταματάει τις περιοδείες.

Ο 70χρονος βρετανός τραγουδοποιός μόλις ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του σκοπεύει να ανακοινώσει το αντίο του στις περιοδείες ύστερα από 48 χρόνια στη μουσική πιάτσα. 

Κάτι οι δίσκοι του που δεν πουλάνε όπως παλιά μαζί με την ευάλωτη υγεία του, η κούραση, η κόπωση, η επανάληψη, όλα αυτά οδηγούν τον Έλτον Τζον στην απόσυρση... 

Να θυμίσουμε πως πέρυσι πέρασε δύο 24ωρα σε μονάδα εντατικής θεραπείας και 12 ημέρες στο νοσοκομείο προσπαθώντας να αναρρώσει από μια σπάνια βακτηριακή λοίμωξη, από την οποία προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Νότια Αμερική. 

Νωρίτερα, τον Ιούλιο του 2013, η συναυλία του στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου ακυρώθηκε όταν ο Έλτον Τζον διακομίσθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας με τον ίδιο να δηλώνει αργότερα:

"Μπορούσα εύκολα να πεθάνω... Ήξερα ότι ήμουν άρρωστος αλλά δεν ήξερα ότι είχα ένα τόσο επικίνδυνο πράγμα μέσα μου μέχρι που το έδειξε το υπερηχογράφημα, το οποίο έκανα έπειτα από εννέα παραστάσεις, 24 πτήσεις και έναν καλοκαιρινό χορό..."

Η πρώτη περιοδεία του Έλτον Τζον ήταν το 1970, έπειτα από σειρά παραστάσεων στο Troubadour Club στο δυτικό Χόλιγουντ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!