Ο Elton John κάνει έκκληση για νομιμοποίηση του gay γάμου

Ο Elton John κάλεσε τους Αυστραλούς να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα σχετικά με τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το δημοψήφισμα που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Αυστραλία σχετικά με τη νομιμοποίηση του gay γάμου, ξεκίνησε ταχυδρομικώς στις 12 Σεπτεμβρίου και το αποτέλεσμά της θα ανακοινωθείς τις 15 Νοεμβρίου.

Ο Elton John -που αυτή τη στιγμή περιοδεύει στην Αυστραλία- έκανε μια συναισθηματική ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας την «ενοχή και μετάνοια» που ένιωσε, όταν παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Renate Blauel το 1984 στο Σίδνεϋ, με την οποία χώρισε το 1988.

«Πριν πολλά χρόνια επέλεξα την Αυστραλία για το γάμο μου με μια υπέροχη γυναίκα, για την οποία τρέφω μεγάλη αγάπη και θαυμασμό» έγραψε. «Ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να είμαι ένας καλός σύζυγος, αλλά απαρνήθηκα αυτό που πραγματικά ήμουν, πράγμα που προκάλεσε θλίψη στη σύζυγό μου και σ’ εμένα τεράστια ενοχή και μετάνοια. Για να αξίζεις την αγάπη κάποιου πρέπει να είσαι αρκετά γενναίος και ξεκάθαρος ώστε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και το σύντροφό σου».

Ο Elton John είναι ζευγάρι με τον David Furnish από το 1993. Παντρεύτηκαν το 2014, όταν νομιμοποιήθηκε ο gay γάμος στο Ηνωμένο Βασίλειο κι έχουν δυο γιους, τον Zachary, έξι ετών, και τον Elijah, τεσσάρων.
eltoninstagrm.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!