Ο Ed Sheeran εγκαταλείπει το Twitter λόγω… troll!

Ο τραγουδοποιός δηλώνει πως κουράστηκε από τις συνεχείς αγενείς επιθέσεις troll στο λογαριασμό του και η Lady Gaga παίρνει το μέρος του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/07/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
«Μπήκα και βρήκα μόνο κόσμο να λέει κακίες. Το Twitter είναι η καταλληλότερη πλατφόρμα γι’ αυτό. Ένα σχόλιο μπορεί αν καταστρέψει τη μέρα σου. Γι’ αυτό και αποχωρώ. Το πρόβλημα ήταν πως προσπαθούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος με αντιπαθεί τόσο. Είχα και ανθρώπους, όπως τον πατέρα μου, που μπορούσα να κάνω μια όμορφη κουβέντα, αλλά δε χρειάζομαι τους υπόλοιπους να με ονομάζουν ό,τι να ‘ναι» είπε ο Ed Sheeran στην εφημερίδα The Sun.

Έτσι, ο λογαριασμός του στο twitter θα παραμείνει ενεργός, ποστάροντας αυτόματα από το Instagram, αλλά ο Ed Sheeran δε θα το χρησιμοποιεί πλέον ο ίδιος.

Σε συνέχεια της απόφασής του αυτής, η Lady Gaga, που ήδη τρέχει μια καμπάνια εναντίον της παρενόχλησης μέσω του ιδρύματός «Born This Way Foundation», πήρε θέση υπέρ του, αναρτώντας μια κοινή φωτογραφία τους και ζητώντας από τους χρήστες να συμπεριφέρονται καλύτερα στο διαδίκτυο.

Έγραψε, λοιπόν, μεταξύ άλλων: «Τι απίστευτα ταλαντούχος καλλιτέχνης. Αγαπώ τον Ed. Του αξίζει όλη η αγάπη μας και ο σεβασμός μας, όπως και σε όλους τους ανθρώπους. Εύχομαι ο κόσμος του διαδικτύου να ήταν πιο θετικός (…) Δουλέψτε περισσότερο στο να είστε ευγενικότεροι. Αυτό θα έπρεπε να είναι το πρώτο καθήκον σας απέναντι στους συνανθρώπους σας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!