O Charles Manson έφυγε από τη ζωή διασωληνωμένος & αλυσοδεμένος

Δείτε την τελευταία φωτογραφία του, μέσω της οποίας ο φωτογράφος ελπίζει να καταστρέψει την ψευδαίσθηση που έχουν οι οπαδοί του γι' αυτόν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Charles Manson, που έλεγε στους θαυμαστές του ότι ήταν αθάνατος, που καταδικάστηκε για επτά δολοφονίες και που αποτελούσε κίνδυνο ακόμα και μέσα από τη φυλακή, γλίτωσε το θάλαμο αερίων στην κρατική φυλακή του San Quentin το 1971 μετά την απόφαση της Καλιφόρνια για την απαγόρευση της θανατικής ποινής, αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεγελάσει το θάνατο και πέθανε από φυσικά αίτια στις 19 Νοεμβρίου, λίγα λεπτά μετά την αποκλειστική φωτογραφία της Daily Mirror, που μπορείτε να δείτε εδώ.
last-image-manson_1.jpg
Στη φωτογραφία ο Charles Manson φαίνεται να είναι διασωληνωμένος σε ένα δωμάτιο στο νοσοκομείο Κεμ στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια. Η άσχημη κατάσταση της υγείας του, το αδύνατο σώμα του, το φαλακρό του κεφάλι και τα κλειστά του βλέφαρα, δε θυμίζουν σε τίποτα τον επικίνδυνο εγκληματία και ψυχοπαθή «γκουρού».

Ο Charles Manson, σύμφωνα με πληροφορίες, απαγόρευε στους φύλακες να μιλούν για την άσχημη κατάσταση της υγείας του, όσο βρισκόταν κρατούμενος στην κρατική φυλακή της Καλιφόρνια.

Το άτομο που τράβηξε τη φωτογραφία δήλωσε πως ο Charles Manson δεν ένιωσε την παραμικρή μετάνοια για τα θύματά του: «Κάθε μέρα που ήταν ζωντανός, προκαλούσε πόνο στους συγγενείς εκείνων που σκότωσε. Δεν έδειξε ούτε μία φορά τύψεις. Συχνά καυχιόταν: "είμαι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος". Καυχιόταν πως ήταν αθάνατος. Ερωτηθείς αν ενδιαφερόταν για τα εγκλήματά του, απαντούσε: "τι σημαίνει αυτό;"».

Ο φωτογράφος ελπίζει ότι η εικόνα θα καταστρέψει την ψευδαίσθηση που έχουν οι οπαδοί του γι' αυτόν και πως εν μέρει θα ανακουφίσει και θα παρηγορήσει τις οικογένειες των θυμάτων.

Πηγή: protothema.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!