O Barry Gibb αναβίωσε τις μέρες του Saturday Night Fever στο Glastonbury

(VIDEO & PHOTOS) Το κοινό του διάσημου βρετανικού Glastonbury Festival δέχθηκε με ενθουσιασμό και χόρεψε με τον Barry Gibb.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O Barry Gibb έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία από τις 21 έως 25 Ιουνίου. Με τη χαρακτηριστική λεπτή φωνή του, που έμεινε πραγματικά αναλλοίωτη στο χρόνο, αναβίωσε την χρυσή εποχή του Saturday Night Fever ξεσηκώνοντας στην πιο χορευτική νότα του φεστιβάλ, μαζί με το άλλο μεγάλο όνομα της disco, τους Chic, που έκανε επίσης πολύ καλή εμφάνιση με leader τον Nile Rodgers. Τα δύο μεγάλα ονόματα της χορευτικής μουσικής των 70ς μετέτρεψαν σε μια πελώρια ντισκοτέκ το Glastonbury όση ώρα ήταν επί σκηνής.

Ο Barry Gibb, ο τελευταίος επιζών από τα τρία αδέρφια Gibb, των θρυλικών Bee Gees, τραγούδησε τις περισσότερες επιτυχίες του συγκροτήματος που στην τρίτη περίοδο της ιστορίας του - σχηματίστηκαν το 1958 - γνώρισε την μεγαλύτερή του επιτυχία, η οποία συνεχίστηκε και στα 80ς. O Maurice Gibb απεβίωσε το 2003 σε ηλικία 53 ετών και ο Robin Gibb το 2012 σε ηλικία 62 ετών.Ο 70χρονος Barry Gibb, έχοντας μαζί του μεγάλη ορχήστρα και πλαισιωμένος από γυναίκεια φωνητικά, εμφανίστηκε στην περίφημη κεντρική σκηνή (Pyramid) την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ, πριν τους Chic, την ημέρα που εμφανίστηκαν από τις 10.30 το πρωί έως τις 11.30 το βράδυ κατά σειρά οι: The Black Dyke Band, Orchestra Baobab, Jamie Cullum, Laura Marling, Barry Gibb, Chic, Biffy Clyro και headliner ο Ed Sheeran. Ανάμεσα στα ονόματα που εμφανίστηκαν στις 7 μεγάλες σκηνές από τις 24 (!) συνολικά του φεστιβάλ ήταν οι: Radiohead, Foo Fighters, Ed Sheeran (οι τρεις επικεφαλείς του φετινού φεστιβάλ), Kris Kristofferson, Katy Perry, Graig David, Liam Gallagher, Kaiser Chiefs, The Pretenders, The National, Paul Carrack, The XX, The Jacksons, Solange, The Cinematic Orchestra, The Avalanche, Shaggy, The Flaming Lips, Mark Lanegan, Jive Aces, Steve Harley and Cockney Rebel, Sophie Ellis - Bextor, The Mavericks, Status Quo (acoustic set), Andy Fairweather Low, Ani Difranco και πολλοί ακόμα.

Το Glastonbury Festival είναι ετήσιο και διεξάγεται ανελλιπώς από το 1970 διεξάγεται στο απέραντο Αγρόκτημα Worthy της Αγγλίας - βρίσκεται κοντά στο Bath και το Bristol - με την συμμετοχή πάμπολλων σπουδαίων ονομάτων απ’ όλα τα είδη της μουσικής. Διαρκεί 5 ήμερες και συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη. Κάθε χρόνο το παρακολουθούν περίπου 150 - 200.000! Ιδρυτής του φεστιβάλ είναι ο Michael Eavis. Είναι από τα φεστιβάλ που πρέπει κανείς να πάει έστω μια φορά στη ζωή του. Έχει γίνει μέχρι και παιχνίδι Lego!

Τα βίντεο από την εμφάνιση του Barry Gibb στο Glastonbury Festival 2017


Barry Gibb [2017] - Stayin' Alive

Barry Gibb [2017] - Night Fever & Nights on Broadway 

Barry Gibb [2017] - Tragedy 

Barry Gibb [2017] - How Deep is your Love  

Barry Gibb [2017] - Spicks and Specks 

Barry  Gibb & Beth [2017] - Guilty & Islands in the Stream 

Barry Gibb [2017] - Words 

Barry Gibb [2017] - How Can You Mend A Broken Heart 

Barry Gibb [2017] - To Love Somebody 

Barry & Stephen Gibb [2017] - I've Gotta get a Meessage to You {1080p} 

Barry Gibb [2017] - How Can You Mend A Broken Heart {1080p} 

Barry Gibb [2017] - Lonely Days Lonely Nights {1080p}

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟ Glastonbury Festival ΕΔΩ!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!