Νέο γκόσπελ άλμπουμ του Elvis και ντουέτο με τη Lisa Marie!

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας η κόρη του Elvis Presley, Lisa Marie, κυκλοφορεί νέο άλμπουμ του Elvis, πραγματοποιώντας ένα απωθημένο της, να τραγουδήσει ντουέτο με τον πατέρα της!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το άλμπουμ περιέχει 14 «πειραγμένα» κλασσικά και αγαπημένα γκόσπελ τραγούδια του Elvis και θα κυκλοφορήσει επίσημα η RCA / Legacy Recordings, ένα τμήμα της Sony Music Entertainment, την Παρασκευή 10 Αυγούστου. Το «Elvis Presley - Where No One Stands Alone», είναι αφιερωμένο στην αιώνια αγάπη του καλλιτέχνη για τη μουσική του Ευαγγελίου.

Η Lisa Marie είναι συμπαραγωγός με τους Joel Weinshanker και Andy Childs στο δίσκο αυτό που έχει νέες ενορχηστρώσεις και προσθήκες μουσικών οργάνων καθώς και φωνητικές συνεισφορές ονομαστών χορωδιών όπως οι Darlene Love, Cissy Houston, The Imperials, The Stamps και φυσικά το ντουέτο του Elvis και την κόρη του Lisa Marie Presley, στο ομότιτλο κομμάτι τίτλου του άλμπουμ.
Elvis Lisa Marie
«Ήταν μια πολύ δυνατή και συγκινητική εμπειρία να τραγουδήσω με τον πατέρα μου», έγραψε η Lisa Marie στις σημειώσεις της του άλμπουμ. «Οι στίχοι μιλούν σε εμένα και αγγίζουν την ψυχή μου. Είμαι βέβαιη ότι οι στίχοι μιλούσαν στον πατέρα μου με τον ίδιο τρόπο».

Οι τραγουδιστές του άλμπουμ:

Ο Darlene Love (ο οποίος τραγούδησε για πρώτη φορά με τον Elvis στο special show του 1968). Ο Dr. Emily «Cissy» Houston (ο οποίος είχε εμφανιστεί με τον Elvis επί σκηνής το 1969 μαζί με το γυναικείο φωνητικό συγκρότημα του Elvis, τις Sweet Inspirations με τις το 1969). Οι Terry Blackwood, Armond Morales και Jim Murray (μέλη των Imperials, που τραγούδησαν στο γκόσπελ δίσκο «How Great Thou Art» του Elvis και πήρε το Grammy του 1967 για την καλύτερη ιερή απόδοση). Επίσης οι Donnie Sumner, Bill Baize, ο Ed Hill και Larry Strickland (μέλη του πολυετούς γκρουπ του Presley, The Stamps).

Το «Elvis Presley - Where No One Stands Alone» θα κυκλοφορήσει σε μπλε βινύλιο, cd αλλά και σε κασέτα! Επίσης σε περιορισμένο αριθμό θα έχει την υπογραφή της Lisa Marie.

Το άλμπουμ περιέχει επιλογές τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών Τοπ - 5 γκόσπελ «Crying In The Chapel», «How Great Thou Art», «You'll Never Walk Alone» και τους παραδοσιακούς ύμνους «So High», «Stand By Me», «In The Garden», «Amazing Grace».
Elvis new album
Ο Elvis Presley είπε κάποτε: «Από τότε που ήμουν δύο χρονών, το μόνο που ήξερα ήταν η μουσική του ευαγγελίου. Έγινε τέτοιο κομμάτι στη ζωή μου, τόσο φυσικό όσο ο χορός. Ήταν ένας τρόπος για να ξεφύγω από τα προβλήματά μου και ένας τρόπος απελευθέρωσης για μένα».

Ο Elvis άκουγε συχνά γκόσπελ μουσική, μόνος του, ενώ τραγουδούσε ύμνους για να ζεσταθεί πριν από τις συναυλίες του, κάτι που αναφέρεται και στην ταινία «Elvis On Tour». «Αυτό ήταν το αγαπημένο του είδος - δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό», αναφέρει η Lisa Marie στις σημειώσεις της στο άλμπουμ. «Φαινόταν να είναι πιο παθιασμένος όταν τραγουδούσε το ευαγγέλιο και το ζούσε αληθινά - είτε τραγουδούσε μόνο για τον εαυτό μου και για μένα στο σπίτι είτε στην σκηνή μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς».

Η Lisa Marie Presley επίσης ετοιμάζει ένα πάρτι για την κυκλοφορία του «Where No One Stands Alone» το Σάββατο 11 Αυγούστου στη Graceland.

Ελπίζουμε να μην τρίζουν τα κόκκαλα του τελειομανούς Elvis από το αποτέλεσμα της παραγωγής αυτής και του ντουέτου του με την κόρη του…
Elvis Lisa Marie in studio
Τα τραγούδια του άλμπουμ «Elvis Presley - Where No One Stands Alone»

01. I’ve Got Confidence
02. Where No One Stands Alone (with Lisa Marie Presley)
03. Saved
04. Crying In The Chapel
05. So High
06. Stand By Me
07. Bosom Of Abraham
08. How Great Thou Art
09. I, John
10. You’ll Never Walk Alone
11. He Touched Me
12. In The Garden
13. He Is My Everything
14. Amazing Grace

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!