Νέο άλμπουμ έκπληξη με τον Prince

Ένα νέο άλμπουμ με ακυκλοφόρητες στουντιακές ηχογραφήσεις του Prince έρχεται ένα χρόνο μετά το θάνατό του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο δίσκος, μικρής διάρκειας, θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου, σηματοδοτώντας την επέτειο ενός χρόνου από το θάνατο του Prince.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει έξι τραγούδια, νέες ακυκλοφόρητες στουντιακές ηχογραφήσεις που ο Prince πραγματοποίησε μεταξύ 2006 και 2008, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που διαβάζουμε στο nme.com. Θα ονομαστεί «Deliverance» και το πρώτο κομμάτι είναι ήδη διαθέσιμο στα Apple Music και iTunes, προσωρινά μόνο στην Αμερική. Περιλαμβάνει επίσης, ένα ποτ πουρί με τίτλο «Man Opera» που αποτελείται από τα κομμάτια «I Am», «Touch Me», «Sunrise Sunset» και «No One Else».

Ο Prince έγραψε κι έκανε την παραγωγή των κομματιών σε συνεργασία με τον Ian Boxill, ο οποίος τα ολοκλήρωσε μετά το θάνατο του Prince και ανέφερε: «Πιστεύω ότι η ακρόαση των κομματιών αυτών θα δώσει παρηγοριά σε πολλούς».

Ο Boxill εξήγησε επίσης γιατί το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ανεξάρτητα: «Κάποτε ο Prince μου εκμυστηρεύτηκε ότι κάθε βράδυ κοιμάται με τη σκέψη πώς θα μπορέσει να παρακάμψει τις μεγάλες εταιρείες και να δώσει τη μουσική του κατ’ ευθείαν στο κοινό. Όταν σκεφτόμασταν πώς θα διανείμουμε αυτή τη σημαντική δουλειά, αποφασίσαμε να τι κάνουμε ανεξάρτητα, γιατί αυτό θα ήθελε και ο ίδιος».

Μετά την ψηφιακή του κυκλοφορία, το «Deliverance» θα κυκλοφορήσει και ως φυσικό προϊόν, στις 2 Ιουνίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!