Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο διάσημος κωμικός που θεωρείτο ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μαρίν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/08/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αν και τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού είναι ακόμη υπό πλήρη διερεύνηση οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι πέθανε από ασφυξία, απόρροια αυτοκτονίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο ηθοποιός που ζούσε με τη σύζυγό του στη βόρεια Καλιφόρνια, ο θάνατός του διαπιστώθηκε στις 12:02 τοπική ώρα και ότι η πιθανή αιτία του θανάτου ήταν ασφυξία εξ αιτίας αυτοκτονίας.

«Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα. Είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του.

«Αυτό το πρωί έχασα τον σύζυγό μου και τον καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη και ένα όμορφο πλάσμα. Εκ μέρους τη οικογένειας του Robin, παρακαλούμε για την προστασία της προσωπικής μας ζωής, κατά τη διάρκεια του πένθους μας. Ελπίδα μας είναι ότι θα μνημονεύεται, όχι για τον τρόπο που πέθανε, αλλά για τις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που προσέφερε σε εκατομμύρια», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η σύζυγός του Σούζαν Σνάιντερ.

Πηγή: www.ethnos.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!