Μια πόλη ολόκληρη στην Αγγλία θέλει το όνομα του Bowie

Ξεκίνησε η καμπάνια για την μετονομασία μιας ολόκληρης πόλης στην Αγγλία σε... David Bowie.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

H καμπάνια της μετονομασίας του Aylesbury σε …Aylesbowie δείχνει να έχει πιθανότητες.


Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση της τοποθέτησης του αγάλματος του David Bowie σε κεντρικό σημείο της πόλης προς τιμήν του εκλιπόντος καλλιτέχνη. 

Στην πόλη αυτή και συγκεκριμένα στο club Friars του Aylesbury φιλοξενήθηκαν ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του David Bowie, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης live εμφάνισής του ως Ziggy Stardust.

Η μετονομασία λοιπόν του Aylesbury σε …Aylesbowie, έχει πιθανότητες μετά και την δημιουργία ενός αγάλματος του Bowie που θα τοποθετηθεί στην πόλη. Το άγαλμα παρουσιάζει τις κατά καιρούς περσόνες που υιοθέτησε ο Bowie και τα αποκαλυπτήρια του έχουν ορισθεί την 25η Μαρτίου.

Ο υπεύθυνος της καμπάνιας, David Stopps, δηλώνει σχετικά:

«Ο Bowie παρουσίασε για πρώτη φορά στο Friars Aylesbury το 1971 και το 1972, δυο από τους σημαντικότερους δίσκους του 20ου αιώνα. Το "Hunky Dory" και το "The Rise Αnd Fall Οf Ziggy Stardust Αnd Τhe Spiders From Mars". Δημιούργησε τους Spiders From Mars στο καμαρίνι του Friars και αναφέρθηκε στην Market Square του Aylesbury στους στίχους του "Five Years". Το άγαλμα του Bowie θα δώσει φήμη στην περιοχή ανεβάζοντας τον τουρισμό. Για όλους του παραπάνω λόγους σας καλώ να συμμετάσχετε και στη καμπάνια της μετονομασίας της πόλης σε Aylesbowie».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!