Μetal μπάντα που θα ερχόταν στην Ελλάδα κατηγορείται για απαγωγή & βιασμό

Αρχικά τους συλλάβανε για απαγωγή και τώρα κατηγορούνται και για ομαδικό βιασμό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μέλη της πολωνικής extreme metal μπάντας Decapitated κατηγορούνται για απαγωγή και βιασμό. Η σύλληψη τους έγινε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι Michal Lysejko, Waclaw Kieltyka, Rafal Piotrowski και Hubert Wiecek, μετά τη συναυλία τους στο Spokane της Washington, προσκάλεσαν για ποτό δύο γυναίκες στο πούλμαν που η μπάντα χρησιμοποιεί για την περιοδεία της στις ΗΠΑ.

Όταν οι Decapitated προχώρησαν στο «παρασύνθημα», μία από τις δύο γυναίκες κατάφερε να ξεφύγει με το αυτοκίνητό της και λίγο αργότερα συνελήφθη από την τροχαία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το θύμα μετά το σοκ που υπέστη βρέθηκε από αστυνομικούς δύο με τρία περίπου χιλιόμετρα μακριά από τον συναυλιακό χώρο και συνοδεύτηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Έφερε μελανιές και εκδορές.

Τα μέλη της μπάντας των Decapitated δίνουν διαφορετικές εκδοχές για τα συμβάντα ενώ ο ένας αδειάζει τον άλλον.

Ο δικηγόρος τους Steve Graham, δήλωσε: «Οι Decapitated σκοπεύουν να αντικρούσουν πλήρως τους ισχυρισμούς που αντιμετωπίζουν και είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι θα ακουστεί και η άλλη πλευρά αυτής της ιστορίας».

Να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο του 2018 οι Decapitated έχουν προγραμματίσει δύο παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!