Η ευρωπαϊκή περιοδεία των Rolling Stones

(VIDEO) «Stones-No Filter»... η νέα ευρωπαϊκή περιοδεία των +70αρηδων, Rolling Stones συνεχίζεται!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Οι Rolling Stones σε μία ακόμα ευρωπαϊκή περιοδεία που ξεκινά από τις 17 Μαΐου 2018.


Οι Rolling Stones, βετεράνοι της ροκ εν ρολ σκηνης από τις 17 Μαΐου έως τις 8 Ιουλίου, θα εμφανιστουν σε μεγάλα στάδια της Ευρώπης, για να συνεχίσουν όσα είχαν αφήσει στη μέση... μετά το ξεκίνημά τους τον περασμένο Σεπτέμβριο χαρίζοντας πάνω από 12 συναυλίες.

Το πρόγραμμα της περιοδείας «Stones-No Filter» 2018 ("χωρίς φίλτρο") προβλέπει οι 74χρονοι Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς, ο 76χρονος Τσάρλι Γουότς και 70χρονος Ρόνι Γουντ να ταξιδέψουν στην Ιρλανδία, στη Βρετανία, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Τσεχία και στην Πολωνία,

Η πρώτη τους συναυλία θα δοθεί στις 17 Μαΐου στο στάδιο Croke Park του Δουβλίνου και η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Πράγα και τη Βαρσοβία τον Ιούλιο.

Οι Rolling Stones, που μετράνε 56 χρόνια στην "πιάτσα" θα παίξουν σε ευρωπαϊκούς "ναούς" του αθλητισμού, όπως τα ολυμπιακά στάδια του Λονδίνου και του Βερολίνου, τα γήπεδα ποδοσφαίρου Βελοντρόμ στη Μασσαλία, Old Trafford στο Μάντσεστερ, στο Murrayfield στο Εδιμβούργο ή στο Mercedes-Benz Arena στη Στουτγάρδη.

Τα εισιτήρια θα αρχίσουν να διατίθενται στις 2 Μαρτίου για τις συναυλίες στη Βρετανία, στη Γερμανία και στην Πολωνία. Για τη συναυλία στη Μασσαλία που θα γίνει στις 26 Ιουνίου, τα εισιτήρια θα διατεθούν προς πώληση στις 16 Μαρτίου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!