Η Beyoncé αποκαλύπτει το highlight της φετινής περιοδείας της

H σημαντικη στιγμή της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/08/2018
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
H Beyoncé, που θα περιοδεύει με τον σύζυγο της, τον Jay-Z μέχρι τον Οκτώβρη, αποκάλυψε στο Vogue την πιο σημαντικη στιγμή της On The Run II περιοδείας.

Όπως ανέφερε η ίδια: « Μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές για μένα κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ήταν το σόου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, εκεί όπου έλαβαν μέρος οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1936. Ένα στάδιο που προωθήθηκε η ρητορική του μίσους, του ρατσισμού και του διαχωρισμού και είναι το μέρος όπου ο Jesse Owens, διέλυσε το μύθο της ανωτερότητας της λευκής φυλής, κερδίζοντας 4 μετάλλια.»

Ενώ συνέχισε: «Λιγότερο από 90 χρόνια μετά, δύο έγχρωμοι καλλιτέχνες εμφανίστηκαν σε ένα γεμάτο στάδιο, το οποίο ήταν sold out. Όταν ο Jay και εγώ τραγουδήσαμε το τελευταίο μας τραγούδι είδαμε τους πάντες να χαμογελούν, να κρατιούνται χέρι χέρι, να φιλιούνται και να είναι γεμάτοι αγάπη. Για τέτοιες στιγμές είναι που ζω- το να βλέπεις τόση σύνδεση ανάμεσα στους ανθρώπους.»

Η Beyoncé θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος του Σεπτέμβρη στο οποίο πέρα από την περιοδεία της αναφέρεται στην καταγωγή της, στον θρύλο της και στην εμπειρία της με την εγκυμοσύνη μεταξύ άλλων.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!