Η Αρίθα Φράνκλιν γιορτάζει στις 25 Μαρτίου τα 75 της χρόνια

(VIDEO) H βασίλισσα της σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν γιορτάζει και ηχογραφεί στο στούντιο τον τελευταίο της δίσκο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κλείνει 60 χρόνια καριέρας και 75 χρόνια ζωής στις 25 Μαρτίου. Πριν λίγες ημέρες μπήκε σε στούντιο του Ντιτρόιτ για να ηχογραφήσει τον τελευταίο της δίσκο.

Μπορεί να δήλωσε ότι φέτος σταματάει το τραγούδι, ωστόσο δεν θα κάτσει και με σταυρωμένα τα χέρια. Η βασίλισσα της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν γιορτάζει στις 25 Μαρτίου τα 75 της χρόνια με νέο δίσκο που ετοιμάζει, τον τελευταίο της καριέρας της. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, αλλά η Αρίθα Φράνκλιν δεν έχει ακόμα αποφασίσει τον τίτλο του.

Όπως δήλωσε πρόσφατα, καλώντας τοπικά μέσα ενημέρωσης στο στούντιο που γράφει το δίσκο της, η παραγωγή είναι δική της και του Στίβι Γουόντερ, ο οποίος γράφει και τραγούδια για εκείνη. Η ίδια επίσης θα γράψει για τον εαυτό της, κάτι που έχει να κάνει πολύ καιρό.
10685421_10152280543712811_1351191720436314174_n.jpg
Η νέα δουλειά θα έχει και κατά κάποιο τρόπο οικογενειακό χαρακτήρα, μια και συμμετέχουν ως βοηθητικοί τραγουδιστές ο γιός της ‘Εντι Φράνκλιν καθώς και η 17χρονη εγγονή της Βίκτορι Φράνκλιν στο τραγούδι «Mary did you Know;»

Στην πρώτη σελίδα του επίσημου site της η Aretha Franklin έχει ανεβάσει το βίντεο που έπαιξε ένα από τα κανάλια που είχε προσκαλέσει πριν λίγες μέρες στο στούντιο με αφορμή την εγγραφή του νέου, ύστατου άλμπουμ της καριέρας της. Με τον καφέ μάλλινο σκούφο της και το κίτρινο πουλόβερ της φιλική και άμεση έδινε οδηγίες στο στούντιο στη νεαρή εγγονή της για το πώς να αποδώσει καλύτερα το τραγούδι που συμμετέχει. Η συμβουλή της διάσημης γιαγιάς προς την εκκολαπτόμενη τραγουδίστρια: «να προσέχει τη φωνή της…»

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια της Αρίθα Φράνκλιν όπως η ίδια δήλωσε: «Θα συνεχίσω να κάνω κάποιες επιλεκτικές δουλειές, μία φορά τον μήνα ή μία φορά το εξάμηνο, αλλά θέλω να έχω περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια μου. Ωστόσο δεν πρόκειται να κάτσω και να μην κάνω τίποτα, ούτε αυτό θα ήταν καλό».
aretha 2.jpg
Άλλωστε, αυτό τον καιρό έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις, ενώ στις 19 Απριλίου θα τραγουδήσει στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της έναρξης του κινηματογραφικού φεστιβάλ Τραϊμπέκα, μετά την προβολή, σε παγκόσμια πρεμιέρα, ενός ντοκιμαντέρ για τον κυνηγό ταλέντων, Κλάιβ Ντέιβις, που τη βοήθησε κι εκείνη να ανανεώσει στην καριέρα της τη δεκαετία του 1980. Τότε έκανε και το πολύ επιτυχημένο ντουέτο με τον Τζορτζ Μάικλ «I Knew You Were Waiting (For Me)».

Από εμάς μόνο «Respect» στην 75χρονη Αρίθα Φράνκλιν που γιορτάζει τα γενέθλια της στις 25 Μαρτίου.

Περισσότερα στο: http://www.arethafranklin.net/home/

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!