Η Ariana Grande πάσχει από Σύνδρομο Μετατραυματικού Στρες

Μετά την αιματηρή επίθεση στο Manchester Arena τον Μάιο του 2017, η τραγουδίστρια ξεσπά σε κλάματα κάθε φορά που αναφέρεται στο γεγονός.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/06/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ariana Grande αποκάλυψε πως πάσχει από PTSD, δηλαδή Σύνδρομο Μετατραυματικού Στρες, μετά την επίθεση στο Manchester Arena κατά τη διάρκεια συναυλίας της, όταν βομβιστής αυτοκτονίας έριξε αυτοσχέδια βόμβα την ώρα που το κοινό αποχωρούσε από το στάδιο, αφήνοντας 22 νεκρούς και 59 τραυματίες.

Τώρα, σε μια νέα συνέντευξη, η Ariana Grande λέει ότι έχει PTSD, αποκαλύπτοντας ότι δεν μπορεί να μιλήσει για το περιστατικό χωρίς να κλάψει.

«Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι υπέστησαν τεράστια απώλεια. Αλλά, ναι, είναι ένα γεγονός» δήλωσε στη Βρετανική Vogue, που την έκανε εξώφυλλο αυτό το μήνα. «Γνωρίζω ότι οι οικογένειες και οι θαυμαστές μου, και όλοι όσοι ήταν εκεί βιώνουν το ίδιο» πρόσθεσε. «Νιώθω πως δε θα έπρεπε να μιλάω για τη δική μου εμπειρία - ίσως και να μη λέω τίποτα. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρω ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό χωρίς να κλάψω».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!