Η αντίδραση της Celine Dion όταν μεθυσμένη θαυμάστρια όρμησε στη σκηνή

Δείτε τι έγινε όταν μεθυσμένη θαυμάστρια ανέβηκε στη σκηνή, όπου τραγουδούσε η Celine Dion.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H Celine Dion έγινε viral, αυτή τη φορά λόγω του επαγγελματικού χειρισμού με τον οποίο αντιμετώπισε μεθυσμένη θαυμάστρια που όρμησε στη σκηνή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε συναυλία στο Las Vegas την περασμένη βδομάδα και αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται αστείο, η Celine Dion βρήκε τον τρόπο να περάσει μέσω αυτού το κοινωνικό της μήνυμα.

Η θαυμάστρια εξομολογήθηκε πως ο γιος της πρόσφατα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και θέλησε, με τον τρόπο αυτό, να ζητήσει απ’ τους παραβρισκόμενους να γίνουν όλοι δωρητές.

Η Celine Dion, παρά τις μάλλον… άκομψες κινήσεις της θαυμάστριας, δεν επέτρεψε στους σεκιουριτάδες να την απομακρύνουν, αλλά αντίθετα έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της.

«Ξέρετε κάτι;» είπε στο κοινό. «Μερικοί άνθρωποι περνούν πολλά και χρειάζονται να μιλήσουν. Και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί τα 5 περασμένα λεπτά δώσαμε σ’ αυτή την κυρία την ευκαιρία να μιλήσει. Και, κύριοι, (απευθυνόμενοι στους σεκιουριτάδες) σας ευχαριστώ, κάνατε αυτό που έπρεπε και το εκτιμώ. Πιστεύω πως αυτό που συνέβη ήταν σημαντικό και σας ευχαριστώ για την υπομονή σας».

Δείτε το βίντεο:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!