H ζωή της Μαντόνα θα γίνει ταινία

Διαφωνεί η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Η Universal ετοιμάζει ταινία με τη ζωή της Μαντόνα σε σενάριο της Ελίζε Χολάντερ «Blond Ambition». Η ιστορία της ταινίας ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στη Νέα Υόρκη όπου η ιταλικής καταγωγής τραγουδίστρια προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Η ταινία θα βασίζεται περισσότερο στην ερωτική της ζωή και στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Η καλή ποιότητα του σεναρίου επιβεβαιώνεται κι από το ότι έφθασε στην κορυφή της Black List 2016, τη λίστα με τα καλύτερα σενάρια του Χόλυγουντ που δεν μεταφέρθηκαν ακόμη στη μεγάλη οθόνη.

Για την παραγωγή της ταινίας έχουν προσεγγιστεί ο Μάικλ Ντε Λούκα παραγωγός του 50 Shades of Grey καθώς και ο Μπρετ Ρέιτνερ από την RatPac Entertainment!

Σχετικά με την Μαντόνα το σενάριο ξεκινά με μία γρήγορη περιγραφή της ζωής της τραγουδίστριας από το 78 κι έπειτα προβάλλοντας τα εξής:

Η Μαντόνα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από το Μίσιγκαν το 1978 για να ακολουθήσει καριέρα χορεύτριας, αλλά άρχισε να τραγουδά και να γράφει τραγούδια. Μετά την αποτυχία της σε μία ροκ μπάντα στράφηκε στην ποπ και χορευτική μουσική. Γνωρίζοντας επιτυχία με κάποια dance τραγούδια, άρχισε να δουλεύει για το πρώτο της άλμπουμ «Madonna» που κυκλοφόρησε το 1983.

Από το άλμπουμ ξεχώρισαν οι επιτυχίες «Holiday», «Borderline» και «Lucky Star» και προετοιμάστηκε το έδαφος για το πρωτοποριακό της άλμπουμ «Like a Virgin».


Βέβαια στην ταινία θα γίνεται και εκτεταμένη περιγραφή και στην ερωτική ζωή της τραγουδίστριας… και ποιος δεν το περίμενε άλλωστε!

Σύμφωνα με το Vanity Fair η ίδια η Μαντόνα δεν φαίνεται χαρούμενη με την προοπτική της δημιουργίας ταινίας για εκείνη και σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε πως μόνο εκείνη μπορεί να γράψει την ιστορία της και οποιοσδήποτε άλλος είναι ανόητος.

000

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!