Έβλεπαν μουντιάλ την ώρα της θεατρικής παράστασης!

Έξαλλοι οι συντελεστές του «Τιτανικού» στο Λονδίνο με τις δύο κυρίες - φιλάθλους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ηθοποιοί στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου εξέφρασαν την οργή τους σε δύο γυναίκες θεατές στις πρώτες σειρές του θεάτρου, οι οποίες την ώρα της παράστασης παρακολουθούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα τα πέναλτι του αγώνα Αγγλίας - Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

Ο ηθοποιός του μιούζικαλ «Ο Τιτανικός» Νίαλ Σίι είπε ότι δύο γυναίκες «όχι μόνο παρακολουθούσαν τη διαδικασία των πέναλτι στα τηλέφωνά τους, αλλά φώναζαν "yesss" σε κάθε γκολ».

Ο Νίαλ Σίι απευθυνόμενος στις δύο γυναίκες είπε ότι δεν έτυχε ποτέ να παίξει μπροστά σε τόσο αδαές κοινό, σύμφωνα με το BBC.

Ο αγώνας συνέπεσε με την παράσταση στο Nottingham Theatre Royal την περασμένη Τρίτη.

Στη δραματική κορύφωση του παιχνιδιού η Αγγλία νίκησε την Κολομβία στη φάση των «16» και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Ωστόσο κάποιοι από το κοινό δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και παρακολουθούσαν τον αγώνα στα κινητά τους, παρά το γεγονός ότι ένα διαφορετικό είδος δράματος ξεδιπλωνόταν στη σκηνή.

Ο ηθοποιός, Κίραν Μπράουν έγραψε στο Twitter: «Άναυδος, δύο κυρίες, μία μεγαλύτερης ηλικίας, μία μεσήλικας, στην πρώτη γραμμή παρακολουθούν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στα τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της πιο σπαραχτικής στιγμής στη σκηνή με τις σωστικές λέμβους, φωνάζοντας και επευφημώντας σαν ανόητες μαθήτριες σχολείου».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!