Επεισόδιο των Simpsons θα αποσυρθεί λόγω Μάικλ Τζάκσον

Δείτε το απόσπασμα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το επεισόδιο των «The Simpsons» του 1991 με τη φωνή του Μάικλ Τζάκσον θα αποσυρθεί από όλες τις πλατφόρμες προβολής του μετά τον σάλο με τις κατηγορίες παιδεραστίας σε βάρος του.

«Είναι ξεκάθαρα η μόνη επιλογή», λέει ο παραγωγός Τζέιμς Μπρουκς.

Στο επεισόδιο «Stark Raving Dad», που είχε προβληθεί στην τρίτη σεζόν της σειράς, ο Μάικλ Τζάκσον είχε δανείσει την φωνή του στον χαρακτήρα του Leon Kompowsky, ενός ασθενή σε ψυχιατρική κλινική που νόμιζε πως ήταν ποπ σταρ και κατέληξε στο ίδιο δωμάτιο με τον Χόμερ Σίμπσον. 1

Ο Μπρουκς εξήγησε πως η απόφαση ελήφθη από κοινού με τον δημιουργό της σειράς Ματ Γκρένινγκ και τον πρώην παραγωγό Αλ Τζιν μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».

Όπως εξηγεί, ήταν σημαντικό να αποσυρθεί το επεισόδιο «ώστε να δείξουμε συμπόνοια στα φερόμενα θύματα του κ. Τζάκσον. Το ντοκιμαντέρ παρείχε αποδείξεις μιας τερατώδους συμπεριφοράς», λέει ο Μπρουκς, προσθέτοντας πως το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν ένα από τα αγαπημένα του. Υπάρχουν πολλές υπέροχες αναμνήσεις εκεί μέσα και όλο αυτό οπωσδήποτε δεν τους επιτρέπει να παραμείνουν», λέει ο ίδιος. Παρόλο που η αφαίρεση του επεισοδίου με τον Μάικλ Τζάκσον από όλες τις πλατφόρμες, όπου αναπαράγεται αυτή τη στιγμή, θα πάρει χρόνο, ο Μπρουκς λέει πως «η διαδικασία έχει ξεκινήσει». 

Δείτε απόσπασμα του επισοδίου με τη φωνή του Μάικλ Τζάκσον:

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!