Elton John, Bon Jovi & Hozier ζωντανά στο διαδίκτυο

Για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το περιβάλλον και το κλίμα, ενόψει της συνόδου κορυφής του Παρισιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/11/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Elton John, ο Bon Jovi & ο Hozier συμμετέχουν στην 24ωρη συναυλία που θα προβληθεί μέσω διαδικτύου στις 13 και 14 Νοεμβρίου, για να κινητοποιηθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη, πριν από τη σύνοδο κορυφής του Παρισιού για το κλίμα, μαζί με άλλους καλλιτέχνες, επιστήμονες και πολιτικούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο «24 Ώρες Πραγματικότητας και της Γης σε Απευθείας Μετάδοση: ο Κόσμος Παρακολουθεί» και είναι μια πρωτοβουλία του πρώην αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Αλ Γκορ.

«Η διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στο Παρίσι (από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου) μπορεί να είναι μια στιγμή αποφασιστικής σημασίας για να αλλάξει η επικίνδυνη πορεία που έχουμε χαράξει για τον πλανήτη μας. Και θέλουμε οι παγκόσμιοι ηγέτες να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε και ότι είναι ώρα να δράσουν», δήλωσε ο Αλ Γκορ, ο οποίος τιμήθηκε μαζί με άλλους με το Νόμπελ Ειρήνης το 2007 για τη δέσμευσή του στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής.

«Η εκπομπή αυτή έχει στόχο να ασκήσει πιέσεις στους παγκόσμιους ηγέτες να καταλήξουν στην πιο σταθερή συμφωνία για το κλίμα κατά την προσεχή διάσκεψη του ΟΗΕ στο Παρίσι και να ενθαρρύνει τον καθένα μας να αναλάβει δράση στη δική του κοινότητα», σημειώνουν οι διοργανωτές.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!