Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός μετά από την επίθεση με μαχαίρι στο προάστιο Trappes του Παρισίου λίγο μετά τις 10 το πρωί (ώρα Γαλλίας). Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος χωρίς να δίνει αποδείξεις για τον ισχυρισμό του.

Αρχικά μεταδόθηκε από γαλλικά ΜΜΕ ότι ο δράστης της επίθεσης «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία και στη συνέχεια ότι υπέκυψε στα τραύματά του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης μετά την επίθεσή του μπήκε σε κάποιο κιόσκι από το οποίο φώναζε στους αστυνομικούς «ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Μην μπείτε, θα σας καθαρίσω όλους». Κατά τις ίδιες πληροφορίες λίγο μετά τις 10:20 (ώρα Γαλλίας) βγήκε από το χώρο και τότε τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν περίπου 30 ετών ενώ είχε απασχολήσει τις γαλλικές αρχές το 2016 για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης δεν αποκλείουν, πάντως, το ενδεχόμενο να πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία καθώς επικαλούνται πληροφορίες ότι ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και συγγενείς του δράστη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!