Δύο μεγάλους που έφυγαν τιμούν τα βραβεία Grammy

Δύο εμβληματικούς μουσικούς, με κοινό χαρακτηριστικό το ότι έφυγαν τη χρονιά που μας πέρασε τιμούν τα φετινά βραβεία Grammy!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/02/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ερχόμενη Κυριακή 12 του Φλεβάρη με δύο ξεχωριστές παραστάσεις θα αποδοθεί φόρος τιμής στους Prince & George Michael. Τα βραβεία Grammy λοιπόν καλούν στη σκηνή μουσικούς με σκοπό να τιμήσουν την πορεία των δύο εμβληματικών μουσικών που επηρέασαν ο καθένας με διαφορετικό τρόπο γενιές και γενιές.

Ο τραγουδιστής του «Purple Rain» και ο Βρετανός σταρ υπήρξαν είδωλα της ποπ μουσικής με σπάνια μουσική διάνοια και απόκοσμα χαρίσματα, δηλώνει ο πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ (The Recording Academy) Νιλ Πορτνάου. 

«Ο θάνατος δύο τόσο δημιουργικών πρωτοπόρων υπήρξε μια τεράστια απώλεια για την κοινότητα των δημιουργών: Η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ με σεβασμό θα αποτίσει φόρο τιμής στην απίστευτη κληρονομιά που αφήνουν στην σκηνή των Γκράμι», προστίθεται στην ανακοίνωση του προέδρου της The Recording Academy.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!