Διευρωπαϊκή οδύσσεια με ποδήλατο και... με τα πόδια!

Ένας 18χρονος μαθητής από την Ολλανδία ήθελε να πάει διακοπές στην Ιταλία, αλλά και να ζήσει μία περιπέτεια. Κατάφερε και τα δύο, και ίσως το μετάνιωσε!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/06/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ξεκίνησε από το σπίτι του με το ποδήλατο. Το πρώτο κατόρθωμα είναι ότι ο νεαρός όντως έφτασε μέχρι τη Βερόνα της βόρειας Ιταλίας, όπου όμως και ξεκίνησαν τα προβλήματα.Το ποδήλατο χάλασε και ο 18χρονος έμεινε μετέωρος. Έκανε το ακόμη μεγαλύτερο λάθος να αφήσει για λίγο το ποδήλατο αφύλακτο, το οποίο και σχεδόν αμέσως εξαφανίστηκε μαζί με τις αποσκευές του.

Τα λίγα χρήματα που είχε πάνω του δεν έφταναν για το εισιτήριο της επιστροφής. Τουλάχιστον είχε αρκετά ώστε να πάρει τρένο (ευτυχώς, η Βερόνα είναι σιδηροδρομικός κόμβος και τα δρομολόγια είναι βολικά) αλλά μόνο μέχρι τη γερμανική Νυρεμβέργη. Φτάνοντας εκεί, ο μαθητής θεώρησε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή και άρχισε να περπατάει μέχρι να φτάσει στην κεντρική Γερμανία.Έφτασε με τα πόδια μέχρι το Σόναου αν ντερ Μπρεντ. Χωρίς αποσκευές και χρήματα και ντυμένος μόνο με ελαφρά ρούχα, ξάπλωσε και κοιμήθηκε στο δρόμο όπου, για καλή του τύχη, τον βρήκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας διανομέας εφημερίδων. Ο διανομέας τον λυπήθηκε και, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα στο Mπαντ Νόιτστατ. Εκεί ειδοποιήθηκε η οικογένειά του και ο πατέρας του ξεκίνησε, με αυτοκίνητο, από την Ολλανδία για να τον παραλάβει.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ, www.in.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!