Δεν πάει στα δικαστήρια ο Johnny Depp

Κατέληξε σε συμβιβασμό με τους μάνατζερ του
52nd Montreux Jazz Festival 52nd Montreux Jazz Festival EPA/CYRIL ZINGARO
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/07/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έκλεισε ο Τζόνι Ντεπ τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει εναντίον των πρώην μάνατζερ του.

Η δίκη είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα, στην αγωγή που είχε καταθέσει ο ηθοποιός ισχυρίζονταν ότι οι μάνατζέρ του ξόδεψαν εκατομμύρια χωρίς την άδειά του.

Η εταιρεία Management Group, που χειρίζονταν τις υποθέσεις του Ντεπ υπέβαλαν ένα αντίγραφο υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός ήταν υπεύθυνος για την οικονομική κατρακύλα και τα έγγραφα που παρουσίασαν αποκάλυπταν ότι ο σταρ δαπανούσε 2 εκατ. δολάρια το μήνα για κρασί, κατοικία, γιοτ και προσωπικό.

Ο ίδιος ο Ντεπ είχε δηλώσει στο Rolling Stone σε πρόσφατη συνέντευξη: «Είναι προσβλητικό να πω ότι ξόδεψα 30.000 δολάρια για κρασί, γιατί ήταν πολύ περισσότερο».

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Management Group είχε οριστεί για τις 15 Αυγούστου, αλλά το Variety αναφέρει ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε για την υπόθεση στο Page Six: «Ο Τζόνι Ντεπ είναι στην ευχάριστη θέση κι έχει πετύχει μία συμφωνία διακανονισμού... Η δίκη που θα γινόταν εναντίον της Management Group –και η διευθέτηση - αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι ο Τζόνι είναι αποφασισμένος να αναλάβει αποφασιστική δράση για να προστατεύσει την προσωπική και καλλιτεχνική του φήμη, προς το συμφέρον της οικογένειάς του και της σταδιοδρομίας του».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!