Cardi B: Η στρίπερ που έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ με 2 Νο 1

(VIDEO) Το περιοδικό Time την κατέταξε στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου στην ετήσια λίστα του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Belcalis Marlenis Almanzar, ευρύτερα γνωστή ως Cardi B, είναι Αμερικανίδα ράπερ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Bronx της Νέας Υόρκης.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως στρίπερ, ενώ από το 2013 άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστή στο διαδίκτυο, μέσω βίντεο που ανέβαζε στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο Instagram. Τότε αποφάσισε να κυνηγήσει τα μουσικά της όνειρα, λαμβάνοντας μέρος στο reality «Love & Hip Hop».

Το ντεμπούτο της Cardi B στη δισκογραφία έγινε με το single «Bodak Yellow (Money Moves)» που έμεινε στην πρώτη θέση του Billboard για τρεις εβδομάδες τον Οκτώβριο του 2017.

Καθώς η νέα συνεργασία της Cardi B με τους Bad Bunny και J Balvin στο «I like it» έφτασε επίσης στο Νο 1 του καταλόγου Billboard Hot 100, η Cardi B γίνεται η πρώτη γυναίκα ράπερ με δύο κομμάτια στο νούμερο 1, μέσα από ένα άλμπουμ, το «Invasion of Privacy», για τη δεκαετία που διανύουμε.

Το περιοδικό Time κατέταξε την Cardi B ανάμεσα στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου στην ετήσια λίστα του για το 2018.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!