Calexico - Studio Session Video πριν την έναρξη της περιοδείας τους

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Οι Calexico στο Studio σε στιγμές δράσης, δηλώνουν λίγο πριν την έναρξη της περιοδείας τους που τους φέρνει και στην Ελλάδα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/03/2018
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Οι Calexico ξεκινούν την περιοδέια τους που την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 κάνει στάση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού


Calexico -Studio session video

Μια ανάσα πριν από την έναρξη της περιοδείας τους, σε Ευρώπη και Β. Αμερική, οι  Calexico πόσταραν ένα mini EPK με δηλώσεις τους, κατά τη διάρκεια των studio sessions.

Το video έχει σαν μουσική υπόκρουση την live εκτέλεση του «Voices In The Field», ενός από τα τραγούδια του νέου, ένατου άλμπουμ τους, «The Thread That Keeps Us».

Λέει χαρακτηριστικά ο Joey Burns: «Τον Δεκέμβριο του 2017, η μπάντα μαζεύτηκε από διάφορες χώρες και περιοχές για να κάνει πρόβες στο Wavelab Studio στο Tucson. Καθίσαμε όλοι μαζί σε έναν κύκλο και περάσαμε υπέροχα προβάροντας τα νέα μας τραγούδια, ενώ ο Julius Schlosburg κινηματογραφούσε όλη τη διαδικασία».

Το συγκρότημα κάνει ιδιαίτερη μνεία στη συναυλία του Ηρωδείου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιουλίου: «Ξεκάθαρα για εμάς το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, η συναυλία που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και πιστεύουμε πως θα ξεχωρίσει, είναι αυτή στο "Odeon of Herodes Atticus", το μαρμάρινο θέατρο που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλαγιά της Ακρόπολης στην Αθήνα».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!