Αναβιώνει ένα από τα πιο επιτυχημένα all time συγκροτήματα

Θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα όλων των εποχών, με πωλήσεις άνω των 100 εκατ. δίσκων παγκοσμίως.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο λόγος για τους θρυλικούς Fleetwood Mac που ξανασμίγουν με τη Στίβι Νικς προμετωπίδα και την κλασική σύνθεσή τους, αυτή των μισών της δεκαετίας του ’70, και ξεκινούν παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2018.

Όπως αποκάλυψε η Κριστίν Μακβί στον Άλεξ Τζόουνς στην εκπομπή «The One Show» του BBC: «Θα αρχίσουμε τις πρόβες τον Μάρτιο, του επόμενου έτους».

Την ίδια ώρα η Christine McVie ηχογραφεί νέο άλμπουμ μαζί με το Lindsey Buckingham με τίτλο τα ονόματά τους κάτι που φαίνεται δεν πολυάρεσε στη Στίβι Νικς, η οποία παρόλα αυτά δήλωσε: «Θα ξαναγυρίσω μαζί τους στο τέλος του χρόνου για μια ακόμα περιοδεία, χρειάζομαι αποχή για δύο χρόνια μου και μέχρι τότε τους εύχομαι το καλύτερο σε ό, τι κάνουν». Άλλωστε και η Στίβι Νικς θα δώσει συναυλία στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Hyde Park, στο Λονδίνο στις 9 Ιουλίου με τον Tom Petty και τους Heartbreakers.

Οι Fleetwood Mac δημιουργήθηκαν το 1967 στο Λονδίνο από τον κιθαρίστα Πίτερ Γκριν, τον μπασίστα, Τζον ΜακΒί και τον ντράμερ Μικ Φλίτγουντ, οι οποίοι έπαιζαν στους Bluesbreakers του Τζον Μάγιαλ.

Στο συγκρότημα προστέθηκαν το 1974 ο Λίντσεϊ Μπάκιγχαμ και η Στίβι Νικς. Νωρίτερα είχε ενταχθεί η Κριστίν Μακβί ενώ αποχώρησε ο πολύς Πίτερ Γκριν. Αυτό δεν εμπόδισε τη μπάντα να γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!