Αμερικανίδα τραγουδίστρια κερδίζει υπόθεση παράνομων πορνό βίντεο

Ο Βρετανός πρώην φίλος της είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο τραβηγμένα την ώρα του σεξ, για να την εκδικηθεί!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Chrissy Chambers, που έγινε γνωστή μέσω YouTube, μόλις κέρδισε μια υπόθεση «πορνό εκδίκησης» στα δικαστήρια του Λονδίνου.

Η τραγουδίστρια είχε ξεκινήσει δικαστική μάχη, όταν ο Βρετανός πρώην φίλος της ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο που είχε τραβήξει την ώρα του σεξ μαζί της, για να την εκδικηθεί για το χωρισμό τους.

Το δικαστήριο διαπίστωσε πως τα βίντεο, που είχαν τραβηχτεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2009, ανέβηκαν σε δωρεάν πορνογραφικές ιστοσελίδες μεταξύ Δεκεμβρίου 2009 και Ιανουαρίου 2012. Μερικά από τα κλιπ αναφέρουν το πλήρες όνομα της τραγουδίστριας, καθώς και την ηλικία της, που τότε ήταν 18.

Η Chambers ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι η συνεύρεσή τους βιντεοσκοπούνταν και ότι έμαθε για την ύπαρξη των βίντεο τον Ιούνιο του 2013.

Έκτοτε ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία κατά του «πορνό εκδίκησης» και τώρα που η υπόθεσή της δικαιώθηκε στα δικαστήρια με την καταδίκη του πρώην φίλου της, γιόρτασε τη νίκη της στα σκαλιά του δικαστηρίου, ζητώντας από τη νυν φίλη της και συμπρωταγωνίστριά της στο YouTube, Bria Kam, να παντρευτούν.

‪I could not be more elated to announce today that I won my revenge porn case and also asked the most incredible girl to marry me. That’s right -WE WON AND BRIA AND I ARE ENGAGED!!!!! ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrissy Chambers (@chrissychambers) στις


Η ίδια δήλωσε: «Η σημερινή νίκη μου θα λειτουργήσει ως σοβαρή προειδοποίηση προς όσους σκέφτονται να βλάψουν και να εκδικηθούν άλλους με τον τρόπο αυτό. Δε μπορείτε να το κάνετε και να μείνετε ατιμώρητοι, θα βρεθείτε υπόλογοι για τις πράξεις σας. Προς κάθε θύμα τέτοιας ύπουλης επίθεσης, είμαι εδώ για να δηλώσω: Μπορείτε να παλέψετε και να κερδίσετε. Θα περάσει και θα συνεχίσετε τη ζωή σας. Και δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι».

Ο κατηγορούμενος υποχρεώθηκε να καταβάλει σημαντικό ποσό για ζημιές και δικαστικά έξοδα, καθώς και να παραδώσει το υλικό και τα δικαιώματά του, επιτρέποντας στην Chambers να τα αφαιρέσει από τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Το πορνό εκδίκησης είναι ποινικό αδίκημα στην Αγγλία και την Ουαλία από το 2015.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!