20ος Διαγωνισμός Σύνθεσης Τραγουδιού στις Η.Π.Α.

Δηλώστε συμμετοχή!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/05/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Από το 1995, ο ετήσιος διαγωνισμός σύνθεσης τραγουδιού The U.S.A. Songwriting Competition προσφέρει μια ευκαιρία για παγκόσμια διάκριση σε τραγουδοποιούς, συνθέτες, συγκροτήματα και καλλιτέχνες από όλες τις χώρες του κόσμου.

Οι νικητές επιλέγονται από κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας σε διάφορους τομείς, όπως εκδότες μουσικής, μουσικούς παραγωγούς, μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες (Universal, EMI, Sony, Warner), και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου. Είναι ένας από τους πρώτους μουσικούς διαγωνισμούς που προσφέρει στους νικητές εκτός από συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία και τη δυνατότητα μετάδοσης των νικητήριων τραγουδιών από ραδιοφωνικές εκπομπές. Υπάρχουν 15 κατηγορίες από τις οποίες μπορούν οι συμμετέχοντες να επιλέξουν σε ποια θα διαγωνιστούν, οι οποίες εκπροσωπούν και ένα διαφορετικό είδος μουσικής.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται για να κερδίσουν το μεγαλύτερο βραβείο που έχει αποδοθεί σε διαγωνισμό σύνθεσης τραγουδιού, που περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο 50.000$US σε μετρητά, καθώς και μουσικό εξοπλισμό από τους χορηγούς. Επιπλέον, είναι ο πρώτος διαγωνισμός σύνθεσης τραγουδιού που έχει εξασφαλίσει τη ραδιοφωνική μετάδοση των νικητήριων τραγουδιών, προσφέροντας έτσι στους τραγουδοποιούς και τα συγκροτήματα την αναγνώριση και την προβολή που τους αξίζει.

Πολλοί νικητές του διαγωνισμού σύνθεσης τραγουδιού των Η.Π.Α. έχουν υπογράψει συμβόλαια με δισκογραφικές και εκδοτικές εταιρείες, ενώ τα τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί σε λίστες των πιο εμπορικών τραγουδιών (charts) και έχουν χρησιμοποιηθεί στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 29 Μαΐου 2015

Αναλυτικές πληροφορίες για το διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής σε αυτόν θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.songwriting.net

Από τη σελίδα της ΑΕΠΙ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!