Χρήστος Κυριαζής και Onirama στο Anodos Live Stage

(VIDEO) Μια ξεχωριστή στιγμή στο επιτυχημένο πρόγραμμα του Χρήστου Κυριαζή και των Onirama, η επίσκεψη της Βάνας Μπάρμπα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Χρήστος Κυριαζής και Onirama ήταν κοντά στο αθηναϊκό κοινό για ακόμα ένα Σάββατο, από την πίστα του Anodos Live Stage, κάνοντας κυριολεκτικά χαμό!

Τραγουδιστής και συγκρότημα, ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στις 5 Νοεμβρίου και το δεύτερο Σάββατο εμφανίσεών τους γνώρισε τρομερή επιτυχία και πάλι. Το γνωστό στέκι, που στεγάζεται στην οδό Πειραιώς 183, ήταν και πάλι ασφυκτικά γεμάτο από το κοινό των καλλιτεχνών που συνέρρεαν για να απολαύσουν τη μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη. Ανάμεσα στο κοινό και πολλές επώνυμες παρουσίες που έσπευσαν να δώσουν το παρών και να τιμήσουν το σχήμα με την παρουσία τους.

Μεταξύ αυτών και η Βάνα Μπάρμπα, που διασκέδασε με το πρόγραμμα του φίλου της Χρήστου Κυριαζή. Όσοι βρέθηκαν στο Anodos Live Stage το βράδυ του Σαββάτου έγιναν μάρτυρες μιας μοναδικής συνάντησης των δύο επί σκηνής που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Ύστερα από 24 χρόνια, που είχαμε δει τους δύο καλλιτέχνες να συμπρωταγωνιστούν στο videoclip του τραγουδιού «Έχω κλάψει» του τραγουδιστή, τους είδαμε και πάλι μαζί να τραγουδούν την ίδια επιτυχία.

Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν ο Χρήστος Κυριαζής ερμήνευσε την μεγάλη του αυτή επιτυχία και που κάποτε είχε συνδεθεί άρρηκτα και με το δικό της όνομα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του κομματιού, η Βάνα Μπάρμπα ανέβηκε στην πίστα και πήρε το μικρόφωνο, τραγουδώντας μέρος του αγαπημένου αυτού κομματιού.

Μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση που φυσικά κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς και θύμισε στο κοινό τις παλιές εκείνες στιγμές, όπου οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονταν στο επίκεντρο με την κυκλοφορία της επιτυχίας αυτής.

Η επιτυχία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για το Anodos Κυριαζης Onirama κάθε Σάββατο, από την πίστα ενός από τα αγαπημένα στέκια της πόλης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!