Θεοδωρίδου, Ασλανίδου & Παπαδόπουλος στην Ιερά Οδό

Μια δοκιμασμένη συνεργασία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής, 27 Οκτωβρίου, το νέο σχήμα της Ιερά Οδος που αναμένεται να μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά τον φετινό χειμώνα. Θεοδωρίδου Ασλανίδου Παπαδόπουλος ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στη συγκεκριμένη πίστα την εβδομάδα αυτή και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και αποθεώθηκαν από το κοινό τους!

Τη βραδιά άνοιξε ο εξαιρετικός Παντελής Καναράκης, που εδώ και χρόνια συνεργάζεται με την Νατάσα θεοδωρίδου και έχει αναδειχθεί πια σε ένα από τους σταθερούς συνεργάτες της, ενώ στη συνέχεια στην πίστα ανέβηκαν τα νέα ονόματα που φρόντισαν να ανεβάσουν τη διάθεση προτού καν ξεκινήσει το πικ του προγράμματος. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του σχήματος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, επέστρεψε στην ίδια πίστα ύστερα από έντεκα χρόνια και κατέπληξε για ακόμα μια φορά τους θαμώνες, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αλλά και το κέφι και την ενέργειά της επί σκηνής, η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα αλλά και την ανταπόκριση του κοινού. Η Μελίνα Ασλανίδου, στο πλευρό της, έδωσε επίσης τα ρέστα της στην πίστα και μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων όσοι βρέθηκαν εκεί τη βραδιά της πρεμιέρας, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Πρόκειται για μια δοκιμασμένη συνεργασία, αφού τους τρεις καλλιτέχνες είδαμε μαζί και το καλοκαίρι, όταν απέδειξαν για πρώτη φορά τη χημεία τους στη σκηνή με μια σειρά συναυλιών. Και τώρα, αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά μέσα από την πρεμιέρα αυτή στην Ιερά Οδό! Ανάμεσα στις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν φυσικά και εκείνη όπου οι τρεις καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και φυσικά κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα!

Από την πρεμιέρα αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες! Με το πρόγραμμα του σχήματος διασκέδασε ο Γιώργος Σαμπάνης, η Θωμαής Απέργη αλλά και πολλοί ακόμα. Ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για το νέο σχήμα που το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά τον φετινό χειμώνα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, ένας θα είναι ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης: το απόλυτο τρίδυμο Νατάσα Θεοδωρίδου - Μελίνα Ασλανίδου - Γιώργος Παπαδόπουλος! Μια μοναδική μουσική συνύπαρξη που περιμέναμε εδώ και καιρό και επιτέλους είναι πλέον γεγονός! Μέσα από το απόλυτα ανεβαστικό ξεκίνημά τους μάς άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις για έναν χειμώνα γεμάτο κέφι μέχρι τον Ιανουάριο, όπου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις τους για να αναλάβει τη σκυτάλη το επόμενο σχήμα.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!