Σταμάτης Γονίδης & Μάκης Δημάκης ξεκίνησαν στο «Βοτανικός»

Μια από τις πιο δυνατές συνεργασίες του φετινού χειμώνα, είναι αυτή του «Βοτανικού» με τους Σταμάτη Γονίδη και Μάκη Δημάκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η νέα σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση έχει ήδη ξεκινήσει αφού πολλά είναι τα νυχτερινά κέντρα τα οποία έχουν ανοίξει τις πόρτες τους στο κοινό, ενώ πολλά είναι αυτά που τις επόμενες ημέρες θα μπουν κι αυτά στην μάχη του ανταγωνισμού. Η σεζόν 2017 – 2018 προβλέπεται συναρπαστική, αφού τα μεγαλύτερα μαγαζιά της πρωτεύουσας έχουν δημιουργήσει και πάλι εντυπωσιακές μουσικές συμπράξεις οι οποίες αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις του κόσμου. Μια από τις πιο δυνατές συνεργασίες του φετινού χειμώνα, είναι αυτή του Βοτανικού με τους Σταμάτη Γονίδη και Μάκη Δημάκη.

Το γνωστό κέντρο της Ιεράς Οδού φρόντισε από πολύ νωρίς να εξασφαλίσει για την πίστα του τους 2 σπουδαίους καλλιτέχνες. Ο Μάκης Δημάκης, ο οποίος βρέθηκε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Βοτανικό, ενώ ο Σταμάτης Γονίδης επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια αποχής, κάτι το οποίο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Οι δύο τραγουδιστές συνεργάζονται για πρώτη φορά και η χημεία τους στην πίστα, όπως αποδείχθηκε στην πρεμιέρα τους την περασμένη Παρασκευή, είναι εντυπωσιακή.
βοτανικος δημακης γονιδης τηλεφωνο 211-7707570
dimakis23.jpg
Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ήταν η μεγάλη μέρα του Βοτανικού. Το γνωστό κέντρο στην Ιερά Οδό 72 επέστρεψε για τη νέα σεζόν έχοντας στην πίστα του δύο κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές. Η αδημονία του κοινού ήταν τεράστια κι έτσι από πολύ νωρίς, ο Βοτανικός γέμισε ασφυκτικά από τους χιλιάδες θαυμαστές τους. Το πρόγραμμα άρχισε με τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό, ξεκινώντας ιδανικά την μεγάλη βραδιά. Αμέσως μετά την σκυτάλη πήρε ο Μάκης Δημάκης ο οποίος αποθεώθηκε κατά την εμφάνισή του. Όπως ήταν φυσικό, την παράσταση έκλεψε η μεγάλη επιστροφή του αξεπέραστου Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος βγήκε στην πίστα και έφερε τα πάνω κάτω. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για το εκπληκτικό πρόγραμμά τους. Φυσικά, το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπου και ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα και μαζί η πρώτη ημέρα λειτουργίας του Βοτανικού για τον φετινό χειμώνα.
dimakis.jpg
Στα πρώτα τραπέζια του κέντρου βρέθηκαν αρκετά πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου όπως ο Χρήστος Χολίδης, ο Χάρης Κωστόπουλος και πολλοί ακόμα.

Ο Βοτανικός μπουζουκια επέστρεψε με ένα από τα πιο δυνατά σχήματα των τελευταίων ετών και θέτει από πολύ νωρίς υποψηφιότητα για να αποτελέσει το πιο επιτυχημένο κέντρο της φετινής χρονιάς. Η αρχή έγινε και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Το εκρηκτικό σχήμα θα βρίσκεται κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!