Σάκης Ρουβάς & Πάολα - Πρεμιέρα

(VIDEO & PHOTOS) Σάκης Ρουβάς, η Πάολα και η Τάμτα έβαλαν «φωτιά» στο χώρο και απογείωσαν για τα καλά το κέφι και τη διάθεση.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη δυναμική τους είσοδο στο φετινό χάρτη της διασκέδασης έκαναν οι Ρουβας & Πάολα από την πίστα του Κέντρου Αθηνών, το βράδυ της Παρασκευής, 13 Οκτωβρίου. Οι δύο καλλιτέχνες, που είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να συνεργαστούν, βρέθηκαν τελικά στην ίδια πίστα για πρώτη φορά και το αποτέλεσμα αντάμειψε τους ίδιους, αλλά και τους ιθύνοντες του κέντρου που έκλεισαν την εν λόγω συνεργασία. Οι δύο τραγουδιστές έβαλαν «φωτιά» στο χώρο και απογείωσαν για τα καλά το κέφι και τη διάθεση.

Σε τρελά κέφια εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς, παρά το επιβαρυμένο του πρόγραμμα. Ο τραγουδιστής δεν έχει μείνει πολύ καιρό εκτός πίστας, και όμως, είχε ασταμάτητη ενέργεια επί σκηνής και πάλι. Από την πλευρά της, η Πάολα απογείωσε τη διασκέδαση και το κέφι με το λαϊκό της πρόγραμμα. Οι μήνες που έμεινε εκτός διασκέδασης φαίνεται πως της χάρισαν έναν αέρα ανανέωσης, παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και το βράδυ της πρεμιέρας ήταν πιο εκθαμβωτική από ποτέ.
rot
Τέλος, το πρόγραμμα ολοκλήρωσε η πάντοτε εκρηκτική Τάμτα. Η ίδια έχει δοκιμάσει τη χημεία της πολλές φορές με τον Σάκη Ρουβά, μιας και έχει συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν μαζί του, όπως επίσης και με την Πάολα, με την οποία έχει βρεθεί ξανά μαζί στη σκηνή του Teatro. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας και των τριών τους ήταν απίστευτο και φυσικά αποθεώθηκε από το πλατύ κοινό που βρέθηκε το βράδυ εκείνο στο χώρο του κέντρου.

Κάπου ανάμεσα στους θαμώνες και πολλοί επώνυμοι, που τίμησαν με την παρουσία τους τη ξεχωριστή αυτή μέρα των καλλιτεχνών. Χάρης Σιανίδης, Τρύφωνας Σαμαράς, Κατερίνα Καινούριου, Λούκας Γιώρκας και πολλοί ακόμα έδωσαν δυναμικό παρών!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!