Πάνος Κιάμος & Νίκος Κουρκούλης στο Club 22

Μια ανάσα προτού ολοκληρωθεί ο χειμερινός χάρτης της διασκέδασης στην Αθήνα, οι ευχάριστες εκπλήξεις και οι δυνατές συνεργασίες συνεχίζονται.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ύστερα από τη συνεργασία έκπληξη της Πάολα και του Σάκη Ρουβά, αλλά και τη μοναδική συνύπαρξη του Βασίλη Καρρά με τον Νότη Σφακιανάκη που θα δούμε φέτος, έρχεται μια ακόμα ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Ο λόγος φυσικά για την πρώτη συνεργασία Κιάμος & Κουρκούλης που έρχεται να ταράξει τα νερά της χειμερινής διασκέδασης. Όλα αυτά, στην πίστα του Club 22 όπου ο πρώτος θα ανέβει για πολλοστή φορά, ενώ ο δεύτερος θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

kiamsd02
Επίσημα τον γνωρίσαμε το 1998, όταν κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του. Από εκείνη κιόλας τη στιγμή ο Πάνος Κιάμος κατάφερε να ξεχωρίσει. Μέσα στα επόμενα χρόνια, οι επιτυχίες που κυκλοφόρησε σε συνδυασμό με την άνευ προηγουμένου επιτυχία που γνώριζαν οι εμφανίσεις του, τον εκτόξευσαν στην κορυφή. Οι μετοχές του καλλιτέχνη χτύπησαν «κόκκινο». Δυναμικές συνεργασίες και κομμάτια που αγαπήθηκαν και επιβίωσαν στο πέρασμα των χρόνων. Τα τελευταία χρόνια τον βλέπαμε μόνο του στην πίστα του Club 22 από όπου χάριζε μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους πολυάριθμους φίλους του. Και κάπως έτσι συνεχίζεται και φέτος η επιτυχία του, μόνο που αυτή τη φορά, θα μοιραστεί την πίστα με ένα ακόμα πολύ αγαπημένο όνομα του λαϊκού τραγουδιού, το Νίκο Κουρκούλη.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17


Από την εφηβεία του κιόλας ο Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την μεγάλη αγάπη του, το λαϊκό τραγούδι. Το ταλέντο του καλλιτέχνη αδιαμφισβήτητο όμως ακόμα πιο αδιαπραγμάτευτη η ενέργειά του επί σκηνής. Η διασκέδαση που μπορεί κανείς να ζήσει μέσα από το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερη. Και η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Κουρκούλης έχει λείψει πολύ από τη νυχτερινή ζωή αυτού του τόπου, μιας και τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στην Αυστραλία με την οικογένειά του. Πλέον όμως γύρισε και σχεδιάζει ένα ονειρεμένο comeback.

Η πίστα του Club 22 τον υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων και εκείνος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρθενική του εμφάνιση εκεί. Ο παλιός στα λημέρια Πάνος Κιάμος θα τον υποδεχθεί και οι δύο μαζί υπόσχονται να χαρίσουν έναν ανεπανάληπτο χειμώνα διασκέδασης.
kiamsd03

CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17


Από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του ακόμα μια χρονιά το ιστορικό πλέον Club 22. Το άλλοτε γνωστό club της πόλης έχει μετατραπεί την τελευταία πενταετία σε ένα από τα μεγαλύτερα διασκεδαστήρια της Αθήνας από όπου κάνουν το πέρασμά τους οι γλεντζέδες της πόλης. Στη στροφή του αυτή έχει στην πίστα του, από την αρχή κιόλας τον Πάνο Κιάμο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για την ξεχωριστή συνεργασία της χρονιάς.
kiamsd04
Για τους Κιάμος & Κουρκούλης Club 22 κράτηση-τιμές επισκεφτείτε το www.kratisinow.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!