Οι Μέλισσες στο Box Athens Club στο Γκάζι

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Box Athens Γκάζι, οι Μελισσες με Otherview και Josephine παρουσιάζουν ένα νεανικό και ανεβαστικό πρόγραμμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Oι ιθύνοντες του Box Athens Γκάζι ξεκίνησαν το εγχείρημα την περασμένη σεζόν με τις καλύτερες προοπτικές, όμως η επιτυχία του νέου κέντρου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι Μέλισσες εγκαινίασαν πέρσι τη σκηνή του και έκτοτε έχουν κρατήσει την αποκλειστικότητα στον χώρο καθώς και φέτος αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Box Athens Γκάζι, οι Μέλισσες με Otherview και Josephine παρουσιάζουν ένα νεανικό αλλά και ανεβαστικό πρόγραμμα. Μεγάλες επιτυχίες που το συγκρότημα έχει χαρίσει εδώ και χρόνια αλλά και τραγούδια άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών «γεμίζουν» ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα στην πόλη της Αθήνας. Ο Χρήστος Μάστορας, που είναι ο τραγουδιστής του δημοφιλούς συγκροτήματος, φαίνεται να περνά μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους του, καθώς πέρα από την επιτυχία που γνωρίζει μέσα από το συγκρότημα αλλά και τις εμφανίσεις του, βρίσκεται για τα καλά στο επίκεντρο καθώς είναι και ένας από τους κριτές του Rising Star, του νέου talent show του Ant1. Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο και τον Κώστα Μακεδόνα παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα ένα πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό προϊόν που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και έχει ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές του συγκροτήματος και του καλλιτέχνη. Επομένως λοιπόν και των εμφανίσεών τους στο Box Athens Γκάζι. Το σχήμα έκανε φέτος πρεμιέρα τον Δεκέμβριο και συγκεκριμένα την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου και πλέον έχει συμπληρώσει αισίως σχεδόν τρεις μήνες παρουσίας στον αθηναϊκό χάρτη της διασκέδασης όντας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. Box Athens Γκάζι και Μέλισσες έχουν αναλάβει και πάλι ένα μεγάλο στοίχημα που φαίνεται να φέρνουν σε πέρας σχεδόν αβίαστα, επενδύνοντας σε ένα μοναδικό πρόγραμμα, στο ταλέντο του συγκροτήματος αλλά και στον άψογο επαγγελματισμό ιθυνόντων και εργαζομένων.

Box Athens Γκάζι & Μέλισσες χειμώνας 2017

box-gkazi.jpg
Το Box Athens Γκάζι στεγάζεται στην οδό Πειραιώς 130, σημείο καθόλου τυχαίο για τη διασκέδαση στην Αθήνα καθώς εκεί έχουν στεγαστεί πολλά από τα μεγαλύτερα στέκια της πόλης στο παρελθόν. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν μπει στην ταμπέλα του ήταν και το Venue αλλά και αργότερα το w. Μια μεγάλη ιστορία υπήρχε λοιπόν σε αυτό το κτίριο και το Box Athens Γκαζι τη συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Box Athens Γκάζι επικρατεί ένας πραγματικό πανικός με απόλυτους πρωταγωνιστές στη σκηνή του τις μοναδικές Μέλισσες. Box Athens Γκάζι & Μέλισσες, αποτελούν το πιο hot δίδυμο διασκέδασης, που ίσως διατηρηθεί και την επόμενη σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Box Athens τιμές.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!