Ο Τζίμης Πανούσης στο Can Can!

Ο Τζίμης Πανούσης στο Can Can για δεύτερη συνεχή σεζόν !
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Είναι μια συνεργασία που συνεχίζει για δεύτερη συνεχή σεζόν! Τζίμης Πανούσης & Can Can ξεκίνησαν να συνεργάζονται πέρσι και η τεράστια επιτυχία δεν θα μπορούσε παρά να τους οδηγήσει και σε φετινές εμφανίσεις. Το μοναδικό δίδυμο ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στην αθηναϊκή διασκέδαση από το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, και κάθε Σάββατο, μόνο για 10 παραστάσεις. Ο Τζίμης Πανούσης, τη σεζόν αυτή θα μας παρουσιάσει την παράσταση με τίτλο «Μuniall» που αναμφίβολα θα αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή. Άλλωστε, με τόσα χρόνια πορείας στη νυχτερινή διασκέδαση, ο Τζίμης Πανούσης γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να κατακτά την προτίμηση του κοινού. Τα χαρακτηριστικά της παράστασης θα είναι τα ίδια και αγαπημένα καθώς και νέα και απρόβλεπτα: οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν το σπινθηροβόλο χιούμορ, την στοχευμένη στα δρώμενα σάτιρα, τα ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια του καλλιτέχνη. 

Can Can & Πανούσης ενώνουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια περιορισμένη σειρά παραστάσεων, που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αγαπηθεί από το κοινό.

To Can Can, μπορεί μέχρι τα τελευταία χρόνια να ήταν ένα από τα πιο γνωστά ξενυχτάδικα της Αθήνας, από την πίστα του να έχουν περάσει πολλά λαϊκά ονόματα, όμως πλέον ακολουθεί μια νέα πορεία στη νύχτα που έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό του, μιας και οι περσινές παραστάσεις του Τζίμη Πανούση γνώρισαν επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία. Φέτος, ετοιμάζονται να την επαναλάβουν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Τζίμης Πανούσης & Can Can φιλοδοξούν να είναι και πάλι πρώτοι στην προτίμηση του κοινού και αυτό θα αποδειχτεί εμπράκτως πολύ σύντομα, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή  την πρεμιέρα.

Το Can Can βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη και φυσικά η εύκολη πρόσβασή του είναι και ένας από τους λόγους που έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα του κοινού όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, ετοιμάζεται να μετρήσει έναν ακόμα χρόνο επιτυχίας στην πορεία του και μια δεύτερη σεζόν συνεργασίας με ένα πολύ δυνατό όνομα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!