Ο Ηλίας Βρεττός στο Vertu live club

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα του Ηλία Βρεττού στο Vertu live club.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η χειμερινή σεζόν έχει ήδη φτάσει στα μέσα της και όμως ακόμα στον χάρτη της διασκέδασης συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους νέες πρεμιέρες. Έτσι, λίγο πριν η χρονιά μας αποχαιρετήσει, το πρόγραμμα της πόλης συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέα hot spots. Ένα από αυτά και το Vertu live club, το νέο στέκι της Αθήνας που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του σε λίγες μέρες και για την ακρίβεια την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου. Την σκηνή του θα εγκαινιάσει ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα των τελευταίων ετών, που αποτελεί και εγγύηση διασκέδασης, ο Ηλίας Βρεττός.

Μαζί του, θα τραγουδούν οι REC, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και η Ζωή Χρήστου. Η δυναμική ομάδα ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τη σκηνή αυτή με τον καλύτερο τρόπο και να πρωταγωνιστήσει για τα καλά στη νυχτερινή διασκέδαση της υπόλοιπης σεζόν.

Ηλίας Βρεττός & Vertu ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτος και πιο hot προορισμός της νυχτερινής διασκέδασης. 
vret02.jpg

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ & VERTU ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 


Ο Ηλίας Βρεττός ξεκίνησε την πορεία του στη δισκογραφία το 2009. 8 χρόνια σχεδόν κλείνουν έκτοτε και πλέον έχει βρεθεί σε μια από τις υψηλές θέσεις της προτίμησης του κοινού. Και όχι άδικα. Ο τραγουδιστής έχει πλέον στις αποσκευές του αμέτρητες επιτυχίες που ακούγονται δυναμικά εδώ και πολλά χρόνια. Τον Ηλία Βρεττό έχουμε να τον δούμε χρόνια σε αμιγώς λαϊκή σκηνή. Ο ίδιος έχει ταχθεί τα τελευταίο διάστημα στο live clubbing, το τελευταίο concept διασκέδασης στην Αθήνα που έχει αποκτήσει μεγάλο και φανατικό κοινό. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά stages στην πόλη της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, ενώ τώρα ετοιμάζεται να τον δούμε σε ακόμα ένα και μάλιστα καινούριο. Το Vertu θα ανοίξει τις πόρτες του από το Ελληνικό και τη λεωφόρο Ποσειδώνος 18, δίπλα σε ένα από τα ιστορικότερα στέκια της πόλης, το Ποσειδώνιο, καθώς τα έχει και ο ίδιος επιχειρηματίας.
vret03.jpg
Ηλίας Βρεττός & Vertu ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να κάνουν μια νέα και πολύ δυναμική είσοδο στην πόλη της Αθήνας. Όλα είναι πανέτοιμα και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για μια από τις πιο λαμπερές πρεμιέρες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!