Νότης Σφακιανάκης & Πέγκυ Ζήνα στο Fever

Ο παλμός της διασκέδασης θα χτυπήσει και φέτος στο FEVER.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού ετοιμάζεται για μια από τις πιο δυνατές χρονιές του, έχοντας στην πίστα του δύο από τα πιο βαριά χαρτιά της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα συναντιούνται και πάλι για να επαναλάβουν μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες των τελευταίων ετών. Οι δύο καλλιτέχνες, βρέθηκαν μαζί, για πρώτη φορά επί σκηνής, πριν από τρία χρόνια, στην πίστα του κέντρου Φωταέριο, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία. Φέτος ενώνουν ξανά τις φωνές τους απο την 1 Δεκεμβρίου σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά νυχτερινά κέντρα της πόλης, το FEVER, το οποίο αναμένεται να πλημυρίσει από τους χιλιάδες θαυμαστές τους, οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα για την πολυαναμενόμενη έναρξη του σχήματος. Σφακιανάκης Ζήνα τιμες τηλέφωνο 211-7707570

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – FEVER

Έχει χαρακτηριστεί «Άρχοντας της νύχτας» και όχι άδικα. Ο Νότης Σφακιανάκης αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.Ο τραγουδιστής ξεκίνησε δυναμικά με τον δίσκο «Πρώτη φορά», ο οποίος έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων κάνοντας τον τραγουδιστή το απόλυτο είδωλο της εποχής. Ο ίδιος άρχισε αμέσως να εξαργυρώνει την επιτυχία του δίσκου με μεγάλες συνεργασίες αλλά και αρκετούς ακόμα δίσκους οι οποίοι του χάρισαν ανεπανάληπτες επιτυχίες αλλά και αμέτρητους θαυμαστές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νότης Σφακιανάκης 2017 διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά fun clubs, το οποίο τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες του, με τον Βασίλη Καρρά, ενώ φέτος ετοιμάζεται να επαναλάβει μια επίσης μεγάλη συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα. Πολύ σύντομα οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν στην πίστα του FEVER για να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους, σε μια συνεργασία η οποία αναμένεται να αποτελέσει την κορυφαία της χρονιάς.
fever-sfakianakis-peggy-zina-kratisinow-times 4.jpg
ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ – FEVER

H Πέγκυ Ζήνα έχει αποδείξει, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο του τραγουδιού, πως μπορεί κάποιος να διαθέτει μια εκπληκτική φωνή αλλά, ο δρόμος για την επιτυχία, χρειάζεται δυνατές και προσεγμένες επιλογές τόσο στα κομμάτια τα οποία θα ερμηνεύσει αλλά και στις συνεργασίες τις οποίες θα πραγματοποιήσει. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κουβαλά στις αποσκευές της μια εντυπωσιακή πορεία, στην οποία έχει να επιδείξει τεράστιες επιτυχίες αλλά και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες του σύγχρονου τραγουδιού. Την προηγούμενη χρονιά βρέθηκε στην παραλιακή και το Ποσειδώνιο, όπου μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο αποτέλεσαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά δίδυμα της νυχτερινής ζωής. Την σεζόν 2017 – 2018 έρχεται στο FEVER, στο οποίο θα συναντήσει, έπειτα από τρία χρόνια, τον Νότη Σφακιανάκη, με τον οποίο, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, έχει τρομερή χημεία.

FEVER

To FEVER στην λεωφόρο Συγγρού και Λαγουμιτζή 25, αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Παράλληλα, είναι ένας εντυπωσιακός χώρος ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμο, κάτι το οποίο «δεσμεύει» τους ιθύνοντές του, να πραγματοποιούν μεγάλες συνεργασίες με κορυφαία ονόματα. Φυσικά, όπως έχει αποδειχθεί, τα καταφέρνουν περίφημα, αφού από την πίστα του μαγαζιού έχουν περάσει σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Την σεζόν 2017 – 2018 έρχονται δύο ακόμα σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι οποίοι αναμένεται να φέρουν το FEVER, για άλλη μια χρονιά, στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου. Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα, απο την 1 Δεκεμβρίου, θα ανέβουν στην σκηνή του κέντρου για να πραγματοποιήσουν μια από τις πιο δυνατές συνεργασίες της χρονιάς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!