Γιάννης Πλούταρχος & Ηλίας Βρεττός στο Φωταέριο

Ένα ακόμα δυναμικό σχήμα ήρθε να προστεθεί στη διασκέδαση της Αθήνας την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Ηλίας Βρεττός επέστρεψαν ύστερα από μήνες απουσίας στη διασκέδαση της πόλης και έφεραν τα πάνω κάτω! Η πρώτη τους μουσική συνάντηση στην πορεία τους πραγματοποιείται φέτος στην πίστα του Φωταέριο και το πρώτο της δείγμα το βράδυ της πρεμιέρας πραγματικά εντυπωσίασε! Οι δύο καλλιτέχνες απέδειξαν πως έχουν την κατάλληλη χημεία, εκτός από το ταλέντο τους που πια είναι αποδεδειγμένο, και μαζί παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

To πρώτο βράδυ του σχήματος, το Φωταέριο Γκάζι γέμισε ασφυκτικά από το κοινό τους που έσπευσε να τους απολαύσει. Άλλωστε και οι δύο είχαν λείψει πολύ από την Αθήνα, αφού η απουσία τους μετρούσε μήνες και οι θαυμαστές τους αδημονούσαν για την επιστροφή αυτή. Και έγινε με τον πιο λαμπερό τρόπο. Τη μεγάλη βραδιά άνοιξαν οι Kings, με το πρόγραμμα να ανεβαίνει από τις πρώτες κιόλας ώρες της βραδιάς. Στη συνέχεια, ο ένας εκ των δύο μεγάλων ονομάτων του σχήματος, ο Ηλίας Βρεττός, ανέλαβε τη σκυτάλη και έκανε το κέφι να χτυπήσει κόκκινο. Μια μοναδική εμφάνιση που κέρδισε φυσικά το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς και όχι άδικα, αφού ο τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και απογείωσε το κέφι με τις αμέτρητες επιτυχίες του.

Τέλος, στο πικ της βραδιάς, στην πίστα ανέβηκε ο σπουδαίος Γιάννης Πλούταρχος. Μέσα από μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες του, παλιές αλλά και καινούριες, κατάφερε να απογειώσει το κέφι και να χαρίσει στο κοινό μια ανεπανάληπτη πρώτη βραδιά. Έχοντας πολύ κέφι και ενέργεια, υποδέχθηκε το κοινό του σε νέα πίστα με τον καλύτερο τρόπο και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα από όλους όσοι βρέθηκαν εκεί και τον στήριξαν με την παρουσίες τους.

Ανάμεσα σε εκείνους και πολλοί επώνυμοι εκπρόσωποι της σόουμπιζ. Οι πρώην Survivors, Σόφη Πασχάλη και Κώστας Κοκκινάκης, η ηθοποιός Βίκυ Γεροθόδωρου, η Αγγελική Λάμπρη, η Ζέτα Δούκα αλλά και ο Χρήστος Νέζος με την παρέα του ήταν μερικοί από τους επώνυμους που έδωσαν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Φυσικά, από αυτήν δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι στενοί συγγενείς των καλλιτεχνών. Από την πρεμιέρα αυτή λοιπόν, δεν έλειψαν οι γονείς του Ηλία Βρεττού αλλά και τα παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα και Γιώργος Κακοσαίος, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Όλοι ήταν εκεί, για να απολαύσουν το δυναμικό ξεκίνημα ενός σχήματος που θα μας κρατήσει μια από τις καλύτερες συντροφιές τον φετινό χειμώνα. Φωταέριο Πλούταρχος τηλέφωνο 211-7707575

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!